Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

maanantai 6. toukokuuta 2013

Sopimus

Tänään käytiin allekirjoittamassa sopimukset Puustellissa. En muista olenko maininnut, että otetaan kaikki kalusteet sieltä. Nyt on sitten tehty lopulliset päätökset kalusteista, hieman oli vaikeuksia tehdä päätöksiä mutta kyllä me Petrin kanssa yhteisymmärrys saatiin. Vielä on mennyt kaikki suht hyvin, eikä erimielisyyksiä ole tullut. Toivotaan, ettei jatkossakaan tule.

Lasikaiteista saatiin nyt vasta tarjous. Vaikka hinta oli luultua suurempi, niin päädyimme laittamaan lasikaiteet rappusiin. Vessojen kohdalla alkuperäistä suunnitelmaa muutettiin. Tavallisten wc pönttöjen sijaan laitetaan seinään kiinnitettävät wc istuimet. Päädyimme näihin siksi, että ne ovat helpompia pitää siistinä ja sopivat moderniin sisustukseen. Nämä muutokset tietävät taas ylitystä remonttibudjettiimme eli katsotaan mitä kaikkea voidaan oikeasti toteuttaa ja mitä ei. Aina voi suunnitella ja haaveilla, se on ilmaista.

Tänään talo tyhjennettiin lopuista tavaroista. Tätä päivää ollaan odotettu helmikuusta alkaen. Oli outoa astella tyhjässä talossa, koska vielä jokunen aika sitten talo oli täynnä tavaraa. Mutta hyvä näin. Kohta talo on aivan mullin mallin, koska purkutyöt alkavat loppuviikosta. 

Laitan kuvia tänne, kun saan laitettua kuvat koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti