Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Vapaista nauttimista

Aika mennyt taas niin siivillä, että huh huh. En ole yhtään ehtinyt tänne mitään päivittelemään.

Terassi remontti edennyt melko hyvin. Enon pitäisi tulla huomenna vielä auttamaan ja eiköhän sitten terassi ole aikalailla valmis. Tällä hetkellä se näyttää tältä:


Päädyttiin ruskeaan uralliseen terassilautaan. Vaihtoehtoja, kun taas oli niin paljon, että pää meinas seota. Oli leveää, kapeempaa, ruskeaa, vihreää, urallista, sileää jne jne jne. Mutta nyt se on siinä ja mahtavaa, ettei tarvitse enää miettiä.... paitsi, seuraava mietintä aihe on palju! Niitäkin on jos jonkunlaisia.

Mulle iski yksi päivä kauhea tarve uudistaa myös tota pihalle tulevaa soratietä. Aiemmin keväällä eno katkas puskat ( en tie mitä puskia/kukkia oli ) pois. Ne oli tietenkin hyvät näkösuojat naapuriin mutta jos haluavat katsoa, mitä täällä tapahtuu, niin senkun katsoo :)) Soralle oli kasvanut aivan mielettömästi rikkaruohoja, joten poistettiin ne kaikki ja voi veljet, miten nyt näyttää piha siistimmältä. Varmaan viis tuntia siihen meni mutta oli se vaivan arvoinen juttu. Samalla sai rusketusta x)

Siinä puskat ennen katkasua. Ne olivat ihan kamalan suuret.

Vedettiin ne ihan matalaksi keväällä.

Ja tässä piha viiden tunnin rehkimisen jälkeen. Ja tietysti Tassu halusi kuvaan mukaan :)

Lisää kuvateksti
Mulla alko maanantaina 11 päivän vapaaputki! Luitte oikein YHDENTOISTA päivän, eikä ole käytetty mitään lomapäiviä. Mahtavaa, tää tuntuu ihan lomalta. Mun piti niin saada tehtyä tätä sisätila remppaa loppuun mutta vielä en ole saanut ( siis jotain maalaus- ja listahommia ). Olen nähnyt kavereita ja ollut hieman juhlimassa. Käytiin myös edellispäivänä autokauppoja kiertelemässä. Pete haluaa uuden auton ja voi veljet, miten niissä liikkeissä kesti. Katsotaan millaiseen autoon päätyy.

Maanantaina kaverin kanssa terassilla. Vasemmalla tuleva morsian ja oikealla kaaso. Täytyyhän hääpalavereita pitää jo hyvissä ajoin, vai mitä?! ;)) 

Keskiviikkona koeajamassa autoja, tai mä en ajanu, istuin kyydissä :D

Keskiviikkona taaaaas liikenteessä. Ensin grillailemassa ja lopuksi Amarillossa :D

Tiistaina oltiin Tassun kanssa Tampereella. Tassun imusolmukkeista otettiin ohutneulanäytteitä ja näytteiden tulosten mukaan katsotaan jatkot. Toivotaan, ettei syöpäsojula olisi enää!! ... niin ja Tassun pennuista ... ei niitä tulekaan :/ ihan mälsää. Olin niin jo ajatellut, että yksi Tassu juniori voisi kotiutua meille. Manun lähdettyä tiistaina evakkoon mökille, Tassu pääsi nauttimaan meen kanssa Yyteriin koirarannalle elämästä. Voi veljet, miten se rakastaa uimista yli kaiken <3

Pori, Yyteri, koiraranta

Aamulla kävin juoksemassa 7,5km. Näin sen aamun voisi aina aloittaa mutta usein sänky tuntuu paljon mukavammalta :D Katsotaan, mitä tämä päivä tuo tullessaan.

Hyvää viikonloppua kaikille :)) !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti