Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Porin Jazz

Voi veljet, ei voi olla totta, että viime postauksesta on kulunut kuukausi. Aika menee niin siivillä.

Terassi remontti on edennyt aikas hyvin mutta vielä on tekemistä. Eno on auttamassa serkun mökillä saunarakennuksen teossa, joten ei nyt pääse meitä auttamaan ja yksin me ei osata tehdä juurikaan mitään :D hahah. Tai ehkä jotain sentää osattais. Mäkin nimittäin yks päivä tein pätkän lauta-aitaa, ja IHAN ITE. Käytin sirkkeliä ja akkuporakonetta. Ihme, että säilyin hengissä. Naapurin setä oli kattellu mun touhua ja sanoi seuraavana päivänä Petrille, että "mistä oot löytänyt tommosen naisen, joka osaa käyttää sirkkeliä" ;D aivan mahtavaa.

Tassusta hieman... Se voi todella hyvin. Ainut mikä hieman mietityttää tällä hetkellä on se, että siitä lähtee aivan sairaasti karvaa. Tiedän, että koirista lähtee muutenkin paljon mutta tämä on jotain aivan ihmeellistä. Saisin koko ajan olla imurin kanssa sen perässä kulkemassa. Siitä siis tosiaan varisee jatkuvasti. Ikinä ei ole tällai lähtenyt. Uskon, että sytostaatti on tämän kaiken takana. Tekeehän se ihmisillekin saman. Eläinlääkäri muistaaksen silloin sanoi, ettei koiralta lähde karvat, mutta mistä sitä tietää :D Kohta nähdään tuleeko Tassusta karvaton berninpaimenkoira. Mulle aivan sama kunhan se vain olisi terve. Edelleen hoidot jatkuvat ja tällä hetkellä syöpäsolut ovat ns lepotilassa. Eli eivät ainakaan jyllää tassun kehossa. Mutta tietysti kaikki voi muuttua. Nautimme nyt tästä hetkestä Tassun kanssa sillä nyt kaikki on vallan hyvin <3

Olen tällä hetkellä yövuorossa töissä. On hieman kummallinen olotila, koska en ole tehnyt yövuoroja moneen vuoteen. Mun työpaikalla sairaanhoitajat eivät valvo öitä. Mulla alkoi tänään seitsämän vapaata ja sanoin eilen töissä, kun lähdin pitkästä päivästä, että jos tarvetta tulee, niin voi olla yhtydessä... no tarve tuli ja tässä sitä ollaan ... ihan kiva :) tosin huomenna tulee Manun kasvattajat käymään noin 13.00, joten pitkään en voi nukkua. Pääsen töistä aamulla klo:7.00. Huomenna myös tapaan työkaverit jazzeilla klo:18.00. Katsotaan loppuuko mun iltani lyhyeen ;D

Tänään oli ihana päivä. Näin serkkuni pitkästä aikaa. Ei olla nähty moneen vuoteen. Käytiin jazzeilla ja shoppailemassa kaupungilla. Mun EI pitänyt ostaa mitään mutta miten kävikään, löysin vaikka mitä. Aika kului todella nopeasti ja oli niin hienoa vaihtaa kuulimiset ja muistella menneitä. Ihan parasta. Näitä lisää :) !!

Huomenna myös kiva päivä tiedossa. Uskon, että tämä viikko tulee tiiviisti vietettyä Porin Jazzeilla. Tosin itse katu oli aikalailla muuttunut suppeahkoksi, jotenkaan siellä ei ollut mitään. Mutta iltameininkejä pitää mennä katsomaan. Saas nähdä tuleeko konserteissa piipahdettua.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti