Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

perjantai 10. toukokuuta 2013

Purkutöitä

Eilen aloiteimme purkuhommat. Saatiin talon vanha keittiö myytyä ja sitä purettiin kaksi päivää. Itse en osallistunut purkuun. Petri ja Petrin isä hoiti homman. Kyllä heiltä siinä vähän ärräpäitä pääsi. Nyt odotellaan, että uusi omistaja tulee hakemaan omansa pois.

Mun tehtävä talolla on tapettien pois repiminen ja se vasta urakka onkin. Olen eilen ja tänään repinyt monta tuntia vanhaa tapettia pois ja saanut vasta olohuoneesta tapetin poistettua. Tai itseasiassa ottamatta on vielä pohjatapetti tai mikä lie. Mä en niistä ymmärrä mittään mutta joku siellä alla vielä on, mikä täytyy pois saada :D Mulla on kauhea urakka edessä mutta hiljaa hyvä tulee. Katsotaan, koska hermot menee. Onneksi meen rakennusmies toi mulle tänään jonkinlaisen mönjän millä tapetin pitäis lähteä pois paremmin.  Huomenna meen heti aamusti jatkamaan urakkaa, koska sunnuntaina olen koko päivän töissä ja sillon en pääse talolle.

Alkuviikosta pitäis tulla joku ryhmärämä raksamiehiä purkamaan loput. Ainiin, tänään oli tarkotus saada toiselta lasifirmalta tarjous niistä lasikaitesta mutta ei sieltä koskaan soitettu mulle. Aika kummallista.

Tätä mää sitten teen seuraavat hmmm.. en edes tiedä, kauan!! ps Ei ehkä parhaimmat remonttikengät nuo korkkarit :D

2 kommenttia:

  1. Korkkarit on tietty ihan parhaat tohon hommaan...tyylikkyys ennen kaikkea :)-kummitäti-

    VastaaPoista