Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

perjantai 23. elokuuta 2013

pitkästä aikaa..

En ol taas vähää aikaa ehtiny kirjottaa :( Paljon on menny täsä ajas remontti eteenpäi..

Mistäs oikein aloittaisin..

Niin siitä kaivosta.. sen vissiinkin saa laitettuu sen alkuperäisen suunnitelman mukaan. Mutta edelleen siinä on pieni varaus, ettei se onnistu. Mä lakkaan ressaamasta siitä asiasta vasta kun se kaivo on lattiassa ja toimii :D !! Mut toivon niin, että se onnistuu.

Keittiön kaappien rungot ja tasot on nyt asennettu. Ja voi veljet miten hyvältä se musta kivitaso näyttää. Ihailen aina sitä, kun käyn talolla!! Toivottavasti pian näen keittiön kaapitkin asennettuna. Innolla odotan!

Raksaäijät on nyt sitten maalanneet yläkerran ja keskikerroksen. Ja tottahan kai siitä tuli juttua, että ne on lisätöitä ja meen täytyy niistä maksaa. Noh, mä sanoin sille meen remontista vastaavalle, ettei kukaan kysyny meiltä mitään lupaa, että voiko niitä seiniä maalata, vaan äijät olivat vaan maalanneet. Vastaava sanos, että raksamiehil oli kiire päästä jatkaa hommii eteenpäi yms yms. Mut silti olisivat voineet meiltä kysyy eka. Siis niin ärsyttävää!!! Saas kattoo loppupalaverissa et kui tässä käy!

Alakerran wc ja yläkerran wc on nyt kaakeloitu. Eilen raksaäijä alko asentaa alakerran vessaan seinä wc:tä.

Eilen myös valittiin nyt sit lopullisesti kaikki talon ledivalot. Huh, että niitä tulee paljon. Kaikki katot on nyt koolattu eli nyt odotellaan, että ledit tulee postissa. Sähkäri saa alkaa asentelee valoja ja raksaäijät saa laittaa sitten katttopaneelit paikoilleen.

Kuvia laittelen, kunhan vaan kerkeen. Mut täsä kai aikalailla kaikki mitä rempassa on tapahtunu täl aikavälil :)

1 kommentti:

  1. Moi Laura.Laitappa jo uusia kuvia asunnosta ja päivitä tilanne.T.Äibbä

    VastaaPoista