Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

maanantai 5. elokuuta 2013

Tasotusta tasotusta

Ei olla vielä saatu tietää siitä kaivosta, että miten se nyt saadaan siihen laitettua. Kuulemma se jolta sitä kysytään on nyt lomalla ja palaa ensiviikolla. Joten josko sillon sitten olis jo jotakin tietoa asiasta!

Talolla on nyt aloitettu seinien tasotushommat oikeen kunnolla. Tasottaja on saanut tasotettuu jo keittiön, olkkarin ja eteisen seinät. Tänään ko kävin talolla niin keittiön yks seinä oltiin maalattu. En tie miks raksamiehet oli sen maalannu, koska meen piti hoitaa maalaustyöt. Ehkä ne halus testata millasta maalii meil on :D




Kuivurit kuivaamassa


Ny on saanu seinä vähän väriäkin!

Valittiin maaliksi vaalean harmaa sävy. Maali on puolihimmeetä, koska myyjän mielestä se oli paras vaihtoehto koirien kannalta. Kuitenkin koiran kuolaa menee seiniin, niin kuulemma tosta puolhimmeestä on hyvä pyyhkii kaikki lika pois. Jos oltais otettu kokonaan himmee, niin siihen olis vissiin jääny jokin jälki pyyhkimisestä.

Raksaäijät olis tänään halunnu alkaa asentaa keittiön kaappei paikoilleen. Tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että tehdään ensin seinäpinnat valmiiks ja sit vasta kaapit paikoilleen. Muuten tasotuksesta lähtevä kaamee pöly on niis kaapeis heti. Kai tietysti sitä pölyä riittää muutenkin :D no mut näin nyt. Olishan se ollut hienoa jo pikku hiljaa nähdä, mimmonen keittiöstä tulee. Ehkä mä jaksan kumminkin odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti