Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

perjantai 27. syyskuuta 2013

lomailua ja paluu arkeen

Viime viikolla talolla ei juurikaan tapahtunut mitään, koska sähkömies oli lomalla. Mietittiin pitkään, että lähdettäiskö mekin jonnekin hermolomalle. Toisaalta ajateltiin, että kaikki rahat pitää nyt säästää remonttiin mutta toisaalta olisi kiva lähteä lepuuttamaan hermoja jonnekin missä ei ajateltais koko remonttia pätkääkään.. ja niinpä kaiken pähkäilyn jälkeen varattiin huone kylpylähotelli levitunturista. Ollaan oltu siellä pari vuotta sitten ja tykättiin tosi paljon!

Lähdettiin ajelee Leville ke-to välisenä yönä. Oltiin Levillä torstaina kahden aikaan. Siellä oli niin kaunista tälleen ruska aikaan, suosittelen. Siellä jos jossakin sai rentoutua. Ei ollu stressistä tietookaan! Lomalla hieman urheiltiin ja polskittiin kylpylässä, tottakai syötiin ja juotiin hyvin - ja shoppailtiin! Oltiin Levillä kaksi yötä.

Lauantaina lähdettiin ajelee Rovaniemelle. Oltiin siellä yksi yö hotellissa. Kumpikaan meistä ei ollut aiemmin käynyt Rovaniemellä, joten oli kiva nähdä sekin kaupunki. Illalla oltiin katsomassa Petrin entisen työkaverin ensi-ilta esitystä teatterissa. Esityksen jälkeen jatkettiin iltaa Rovaniemen yöelämään, totkai sekin piti nähdä!

Sunnuntaina lähdettettiin ajelee Ouluun. Käytiin taas vähän shoppailemassa ja oltiin yksi yö Oulussa.

Maanantaina lähdettiin ajelee kotia kohti. Matkalla käytiin katsastamassa Kempeleen kauppakeskus. Siitä jatkettiin Kokkolaan kauppakeskuskeeen ja siitä vielä Vaasaan kauppakeskukseen. Eli kunnon shoppailu kotimatka oikeen. Rahaa reissuun meni mutta oli se sen arvosta. Hieman matkakuvia:

Kylpylähotelli Levitunturi junior sviitti.

Mä olisin niin halunnut omaankin asuntoon tollasseen lasiseinän saunaan mutta harmi, kun se ei ole mahdollista :/ On se vaan niin mageen näköinen!!

Tää oli aikas hienon näköinen. Baarikaapin allas.

Levitunturi. Maisemat oli hienot. Mun huonolla kännykkäkameralla ei vaan saanu yhtään hyvää kuvaa.

Levitunturi. Hieman korkeempaa. Ilma ei kyllä meitä suosinut. Koko ajan oli pilvistä, onneksi silti ei satanut.

Totkai tämmösseenki piti osallistua :D

Voin kertoa, että oli kyllä aika rankkaa. En edes pysyny laskuissa, että kuinka monta porrasta kiivettiin mutta MONTA!! huh huh!! Oli kyllä silti hauskaa ja hyvää reeniä


Tässä nyt jotakin kuvia Leviltä. Muuten, TEHYN jäsenet saavat -50% kylpylähotelli Levitunturin huoneista ympäri vuoden. Eli halpaa reissaamista, jos kuuluu tehyyn :)

Ainiin, tulihan matkalla vähän sisustustakin mietittyä. Törmäsin niin mageisiin lamppuihin, jotka on melkeen ihan pakko saadaa!! (vielä en ostanut) Tässä kuvat:

Pöytälamppu Pentikistä.

Tämmönen kaunokainen löyty Oulun Stocmannilta. Mahtavannäköinen jalkalamppu, tietysti mahtava on hintakin :S noh, mutta katsotaan.. katsotaan...


Kotiin oli kiva palata mutta nyt arki on astunut kuvaan ja stressiä taas pukkaa päälle. On tää remontoiminen kyllä hulluu hommaa!! Jotenkin kaikki mennyt talolla taas päi mäntyä; saunaa ei oltu tehty niinku oli sovittu ja seinäpinnat on ihan epätasaiset joistain kohdin jne jne. Hermot menny tällä viikolla monesti. Eli se siitä hermolomasta >:( !!

Tiistaina käytiin hakemassa saunapaneelit ja lisää kattopaneeleja. Laatoittaja oli laatoittanut maanantaina eteisen. Ja yläkerran wc oli saanut kalusteen. Oli hienoa nähdä edistystä.


Laatta samaa kuin keittiössä



laattaa...

Siinä on ny saunapaneelit. Magnolia.

Yläkerran wc.

Keskiviikkona sähkömies tuli tekee saunaan sähkötyöt. Käytiin hakemassa saunaan ledit. Päädyttiin nyt ihan tavallisiin saunaledeihin, koska kuidut olisi maksanut aivan liikaa. Saas nähdä miten pitkään ne ledit kestää. Niistäkin kaikki on montaa mieltä. Saunan kius oli myös tullut.

 
Ostettiin valot Kodin Terrasta.
Saunan kiuas. IKI-kiuas.

Torstaina käytiin katsastamassa hanoja ja suihkuja. Voi veljet, että ne tulee maksamaan paljon. Luulen, että löydettiin ihan hyvät mallit mutta täytyy vielä miettiä. Kytiin eilen kavereiden kanssa illalla talolla. Siitä sitten ajatus lähti, että saunaan tulisi kaiuttimet. Käytiin vielä illalla ostamassa kaiutinjohtoa ja tänään Petri kävi aamulla sen asentamassa saunaan. Eli ny on jytät saunassa, haha!! Tai ensiksi tietysti täytyy valita kaiuttimet :D Sais nyt edes koko remontin ensiksi valmiiksi! hitto vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti