Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

maanantai 9. syyskuuta 2013

pihahommia

Perjantaina pidettiin taas kerran palaveri talolla. Käytiin puustellin äijän kanssa läpi miten remontti on edistynyt. Hän oli tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen. Hänelle sai myös purkaa kaikki ilot ja huolet remonttiin liittyen. Ja jotenkin niitä huolia tuntu olevan enemmän! Mä ainakin annoin tulla kaikki, mitä sydämmellä on ja hän sanoikin, että huomasi musta heti, että kaikki ei ole hyvin. Hah - niinko selvästi se musta paistoi. Joitakin muutoksia tuli suunnitelmiin, kuten keskikerroksen liukuovet on liian korkeat, joten niistä tarvii pätkästä pala pois. Miltäköhän ne sitten sen jälkeen näyttää?! Toivottavasti edelleen hyvältä. Kuullostaa vaan niin ronskilta mut kaipa ammattilainen tietää... Sitten puhuttiin siitä maalaus hommasta, jonka raksamiehet on jo aloittaneet. Meidän täytyy maksaa se homma kokonaan. Toisaalta ihan peestä, koska olisi ollut fiksua heidän osalta informoida meille ensin, että aikovat maalata. Mutta kun eivät informoineet, eli musta ei kauheen hyvää toimintaa!! mutta tehty mikä tehty ja jonkun on pakko maksaa työ ja tässä kohtaa se joku on me! Sovittiin nyt sitten, että kun he kerran on aloittaneet maalaustyöt niin tehkööt sitten loppuun asti. Kukaan ei uskalla sanoa meillä, koska remppa olis valmis. Itse ajattelen, että jos jouluksi pääsisi!

Sunnuntaina hoidettiin talon piha kuntoon, voi elämä, että ruoho oli niinko savannilla olis ollut! Mun pikkuveli ajoi nurmikon, minä ja äiti haravoitiin. Tassu (koira) päätti osoittaa mieltään ja teki kaikkea ilkikurista, kun sitä ei huomiotu tarpeeksi. Se raahas nurmikolle vuoronperään jätesäkkejä ja polttopuita. Kyllä siinä sitten välillä oli pakko senkin kanssa leikkiä, kun muuten se ei rauhottunut. Toinen koira vaan katseli vierestä meen touhuumista. Kerättiin myös pudonneet omenat pois maasta ja siinä hieman sattu ja tapahtu. Pikkuveli nimittäin heitti vahingossa mua omenalla silmäkulmaan ja nyt on sitten pieni mustelma. Onneksi ei tullu mitään isompaa jälkeä, koska ylihuomenna lähden laivalle. Oli meillä kyllä niin hauskaa pihahommissa. Aika siinä kului rattosasti ja oli vielä niin hieno ilmakin. Raksaäijätkin oli tyhjentänyt vihdoin terassin kaikesta siitä roinasta!

Huomenna pitäisi mennä katsomaan valokytkimiä. NiitäKIN taitaa olla jos jonkunmoista sorttia. Mulla ja Petrillä on nyt loma. Mä meen töihin vasta 28.9, joten aikaa on kierrellä ja katsella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti