Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

tiistai 17. syyskuuta 2013

saunaa ja omenoita

Nyt on valokytkimet ja pistorasiat valittu. Se kävi yllättävän nopeesti, heti ensimmäisestä liikkeestä. IHME! Yleensä ollaan kierrelty monet liikkeet läpi ennenku sopivat on löytynyt. Valittiin semmotteet neliön malliset ja alumiinin väriset. Käytiin samana päivänä vielä valitsemassa saunaan paneelit. Päädyttiin magnoliaan. Se on tosi hienon näköstä. Saunan lauteet päätettiin myös. Oltais nekin haluttu magnoliasta mutta kyseisessä liikkeessä sitä ei ollut laudetavarana, joten päädyttiin sitten thermohaapaan.


Magnolia sauna, kuva: www.sunsauna.fi
Saunasta tulee aikalailla tuollainen, kun ylläolevassa kuvassa. Paitsi tietysti lauteet tulee olee eri puuta. Toi malli on aika pelkistetty, ei mitään ristiin rastiin meneviä härpäkkeitä. Saunamateriaalien valitseminen ei todellakaan ollut helppoa. Pähkäiltiin useaan otteeseen josko meille tulis musta sauna, koska se olis sopinut kaikista parhaiten talon muuhun sisustukseen. Mutta nyt kuitenkin päädyttiin tähän ja uskon, että saunasta tulee hyvä.

Eilen käytiin talolla keräämässä pihalta maahan pudonneet omenat. Tällä hetkellä talolla ei juurikaan tapahdu mitään, koska meen sähkömies lähti lauantaina viikon lomalle. Hänen olisi pitänyt tehdä ennen lomaa sähkötyöt siihen pisteeseen, että raksaäijät pystyvät hänen poissaollessaan jatkaa hommia. Mutta arvatkaa nyt ehtikö hän tekemään?! EI. Hieman harmittaa. Eli nyt kaikki työt seisoo viikon. Tai ainakin niin meidän annettiin ymmärtää. Eilen oli laatoittaja saanut tehtyä yläkerran wc:n koteloinnin.

Yläkerran wc:n kotelointi

Tassu odotti kiltisti, kun käytiin katsomassa yläkerran vessaa. Tassu ei saa tällä hetkellä tulla yläkertaan, koska ei ole vielä kaiteita. Se ei ymmärrä, ettei yläkerrasta voi oikaista alakertaan hyppäämällä.

Tyytyväinen, kun mamma tuli takas :D

Omenoita, omenoita ja omenoita. Tätä sitten tää on joka syksy!

Manu ihmettelee aidan takaa meen touhuja.

Siinä vähän kuvia talolta. Tänään saatiin kuulla, että meen laatoittajalla on selkä tosi kipeä :/ Ei ollut pystynyt tänään tekee oikein mitään talolla. Vielä olis suihkutila laatoittamatta. Toivottavasti lepo auttais ja hän pääsis jatkaa hommia mahdollisimman pian.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti