Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Jazzit jazzattu ja arki koittaa

Jazzit oli ja meni. Huh. Onneksi Jazzit on vaan kerran vuodessa. Mun kaikki vapaat meni melkein siellä ollessa ja nyt onkin sitten aika väsynyt olo. Nimittäin joka ilta tuli valvottua melko myöhään mutta kivaa oli, välillä vähän liiankin x) ja aivan mahtavat ilmatkin suosi. Kerrankin!

Petri ja minä Barco teltassa Jazzeilla. Tais olla ensimmäinen ilta.

JazzJazz asua. Kuten huomaatte rakastan maximekkoja!! 

Ja taas jazz asua ja maximekko, tietty. Oli niin kuuma, ettei oikein housuja voinut ajatella laittavansa.

Oltiin monena iltana kirjurinluodossa piknikillä ennen Jazz kadulle menoa. 


Oltiin yhtenä iltana kaverin veneellä ajelemassa. Pieni sadekuuro ei haitannut yhtään. Hyvää musiikkia, seuraa ja juomaa. Ah mikä päivä !! Ja tietysti matka jatkui ajelun jälkeen jazzeille :D

Minä nauttimassa veneilystä ;D

Niin ja sitten hieman pihalle nuosevasta aidasta. Eli edelleen terassin teko tai oikeastaan aidan teko on vaiheessa. Ollaan aina välillä tehty aita-elementtejä valmiiksi. Tänään tein yhden pätkän. Tossa pihalla on varmaan +30 astetta lämmintä, joten hiukan kuuma oli väsätä aitaa :D mutta tässä kuvaa tulevasta aidasta.

Mä tosiaan uskalsin ja jopa osaan käyttää tota sirkkeliä ?!?!?!!! 

Tällasta aitaa väsätään. Vielä tarvii tehdä monta pätkää. Ja tietysti lopuksi maalata pätkät. 

Tassu kantoi ahkerille työmiehille jäätelöä. Ajatelkaa, se tosiaan kantoi tuon jäätelöpaketin suussa kaupasta asti kotiin. Kauppa on kyllä ihan tossa meen talon vieressä mutta silti!! On se vaan niin ihana koira.

Lämmintä on riittänyt ja koiria olen käynyt uittamassa lähi metsän lammessa. Tai Manu ei muuta kuin kastele tassunsa ja Tassu juoksee jo kaukaa veteen. Yks päivä metsässä ihmettelin mihin se yhtäkkiä pinko tuhatta ja sataa. Luulin, että toinen koira tuli vastaan ja sinne se lähti mutta ei, se meni uimaan. Näköjään osaa jo reirin ulkoa sinne :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti