Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

tiistai 30. heinäkuuta 2013

ressiä pukkaa

Viime viikko meni ihan pipariks talolla; mä olin kauhees flunssas ni en päässy siellä käymään tai tekeen mitään.

Nyt päätettiin, että tasotus hommat ulkoistetaan. Me ei ikinä päästä sinne muuttamaan jos me tehdään se. Saatiin joku ammattilainen siihen palkattuu. Mua vähän pännii, koska siinä piti säästää ja tehdä ite mutta nyt se meni näin. Ehkä ammattilaisen jälkiki on hieman parempaa mitä meen jälki olis ollu :D Maalauksen haluan tehdä itse. Tai ainakin vielä olen sitä mieltä. Koska kyllä nyt jotakin täytyy itsekin tehdä!!

Viime viikolla raksamiehet ei oikein saanut mitään aikaiseksi talolla. Olohuoneen ja keittiön katon ne oli koolannut. ja eteistä vähän matkaa laatoittanut Siinä kaikki. Eiko olihan ne ihmetellyt pesuhuoneen kaivon paikkaa. Ja tosiaan nyt sitten voi olla, ettei alkuperäistä suunnitelmaa saadakaan toteutettua. Eli meille pitäisi tulla pesutilaan kaksi suihkua. Se tila, johon suihkut tulee on ollut ennen kuivatila. Toisella puolella seinää on pesukoneen paikka ja siellä kaivo. Noh, sen piti olla ihan pikku juttu saada se pesuhuoneen kaivo yhdistettyä jotenki siihen toisella puolella seinää olevaan kaivoon mutta nyt sitten onkin tullut jotakin ongelmaa sen kanssa ja ehkä se ei olekaan niin yksinkertaista. Pahimmassa tapauksessa se ei onnistu lainkaan. Tai saadaan se sillä tavalla onnistumaan, että piikataan koko lattia auki ja otetaan lattialämmitysputket pois ja valetaan uusi lattia ja uudet laittalämmitysputket jne. jne. Ja se ei sitten mitään halpaa lystiä enää olekaan. Hitto jossei sen kaivon tekeminen vaan onnistu sillä alkuperäisellä suunnitelmalla. Olen niin ressannu sitä asiaa. Saadaan tietää varmaankin tällä viikolla miten käy! Pidetään peukkuja, että kaikki menee niinko on suunniteltu!!

Huomenna meen kahdeksalta aamulla taas sähkömiehen kanssa talolla käymään. Ei olla VIELÄKÄÄN niitä ledejä päätetty. Ressi alkaa nousta pian niistäkin. Eihän tässä ehdi enää mitään muuta tekemäänkää ko ressaamaan. KAMALAA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti