Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Eero Aarnio Design, I love it

Sähkäri ei saanut vielä eilen kaikkia hommia valmiiksi, joten hän tulee huomenna jatkamaan. Yksi raksaäijä kävi myös katsomassa sitä pesutornille varattua koloa. Hän tuntui olevan melkoisen turhaantunut asiaan. Hän ei ollut sitä asentanut. Hän ihmetteli hetken, mitä sille tehdään ja lähti pois. Vissiin tarvii olla putkari mukana, kun sitä koko pakettia siirtää. Eli joku toinen päivä palaa asiaan. Toivottavasti se päivä olisi pian.

Eilen lähdettiin vielä iltapäivällä ajamaan Tampereen Ikeaan. Sieltä mukaan tarttui kaksi sohvaa, lack-hyllyjä ja paljon paljon muuta pikkutavaraa. Ikean jälkeen käytiin nopeesti Bauhausissa. En ole koskaan käynyt kyseisessä liikkeessä ja olipas siellä tavaraa.. Sieltä mukaan tarttui mm. kylpyhuoneeseen pyyhekoukkuja. Ostettiin semmotteet tarralla kiinnitettävät. Katsotaan kuinka pitkään pysyy paikoillaan.

Tänään käytiin tilaamassa Askosta Eero Aarnion Tupla kupla xl lattialampun ja sen PONIN! Tulevat kuulemma vasta kolmen viikon kuluttua. En malttaisi millään odottaa. Se poni on ollut jo pitkään mun mielessä mutta tämä tupla kupla idea tuli muutama päivä sitten. Ollaan sitä katsottu Askon liikkeessä jokunen kerta mutta sen ostaminen on tuntunut aina hyvin kaukaiselta ajatukselta. Kunnes joku päivä katseltiin meen olohuoneen yhtä nurkkausta mietittiin, että siihen se sopisi vallan mainiosti. Se tuodaan suoraan kotiin mutta poni haetaan liikkeestä. Näillä näkymin Poni pääsee paraatipaikalle eteiseen!

Käytiin myös ostamassa Iskusta peili eteiseen. Tai varmaa ei ole vielä tuleeko se siihen.. noh, johonkin kuitenkin :D Peilissä on paksut valkoiet reunukset ja se on ympyrän muotoinen. Ihan kivan näköinen. Hieman erilainen. 

Nyt valmistaudun lähtemään Amarilloon, tänäänhän on keskiviikko ;)) ... pikkulauantai ;D Huomenna aamulla yhdeksältä tulee sähkömies ja hänen mukanaan joku kaapelimies eli ihan pikkutunneille asti ei tällä kertaa sais mennä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti