Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Terveiset muuttolaatikoiden keskeltä

Terveiset täältä muuttolaatikoiden keskeltä. Aika paljon ollaan saatu jo purettua niitä, onneksi. En olisi ikinä uskonut, miten paljon mua ottaa päähän tää sekasorto. Haluisin, että kaikki olis järjestyksessä, eikä sikin sokin. Ääääääää.....

Maanantaina käytiin ostamassa pesutorni. Huomenna sen sais hakea. Mahtavaa, pääsee pyykkäämään. Pyykkiä onkin kertynyt jo. Sit täytyis hakea Maskusta sohvat. Siellä varmaan jo ihmetellään, ku ei olla niitä haettu tammikuussa. Silloin oli puhetta myyjän kanssa, että vuoden vaihteen jälkeen haetaan. 

Askosta käytiin vihdoin hakemassa matto. Sekin käytiin jo valitsemassa aikoja sitten ja se on ollu siellä säilytyksessä. Ihme, että pitivät sitä näin kauan :D Odoton, että saan sen laittaa lattialle. Ja niin varmaan odottaa tuo iso musta karvakasakin, nimittäin Tassu. Voin niin nähdä, kun se lenkin jälkee menee valkoiselle matolle pyörimään. Mutta sen jälkeen saan katsoa peliin - itepähän valkoisen maton halusin vaikka tiedän, että tuo rontti sen likastaakin heti :D on se niin ihana <3

Huomenna sähkömiehen pitäis tulla käymään. Hänellä tosiaan on vielä jonkun verran hommia tekemättä täällä. Katsotaan josko huomenna hän saisi ne tehtyä. 

Puustellin äijääkin oltiin tänään yhteydessä. Loppupalaveri pidetään, kunhan saadaan kaikki tavarat järjestykseen. Hitsit vie, täällä on vielä jonkun verran remontti krääsää, siis listan pätkiä, maaleja, kittiä, erilaisia johtoja, nauloja, yms yms. Olen ne kaikki koonnut olohuoneeseen siistiin jonoon :D Pitäisi alkaa niitä lajittelee. No, se on vuorossa, kunhan saadaan ensin kaikki muuttolaatikot purettua. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti