Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

perjantai 21. helmikuuta 2014

Hyvin nukuttu yö takana

Eilen sähkömies kävi nopeesti tässä laittamassa yhden pistorasian paikoilleen. Lupaili tulla seuraavan kerran tiistaina. Saatiin eilen sänky koottua ja helpotus oli, ettei siinä ollut mitään vikaa. Olin ihan varma, että siinäkin jotain olisi vialla, koska niin monessa ollut jotakin vikaa. Mutta ei, tämä oli täydellinen!! Nukuin yön niiin hyvin uudessa sängyssä <3 tuntu taivaalliselta sen ilmapatjalla nukkumisen jälkeen. Hmmm, siinä tulikin nukuttua jo joku 2 kk, koska myytiin meidän vanha sänky. Mutta nyt on uusi ja hyvä sänky.

Tänään putkari kävi laittamassa pesutornin toiminta kuntoon. Isä tuli meille katsomaan Suomen peliä. Pelin jälkeen isä ja Petri veivät sohvat takkahuoneeseen. Se ei ollutkaan helppoa nimittäin sitä varten piti ottaa ovi ja ikkuna pois paikoiltaan, jotta isompi sohva mahtui. Mutta nyt ne ovat siellä ja olohuoneessa Ikeasta ostetut sohvat.

Mä olin illalla vielä juoksulenkillä työkaverin kanssa. Ollaan työporukan kanssa lähdössä toukokuussa likkojen lenkille Tampereelle, joten reenataan sitä varten nyt (:

Huomenna aamuvuoroon töihin. Hyvät viikonloput :) !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti