Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

torstai 13. helmikuuta 2014

Kaapeli- ja sähköhommia.

Voi veljet, kun oli tänään vaikea päästä sängystä ylös klo: 8.30 !! Syynä tähän siis eilinen Amarillo ja karaoke ilta. Sähkömies ja kaksi kaapelimiestä tulivat yhdeksältä. Mulla oli pää niin hemmetin kipee, et nappasin Buranan nassuun ja lähdin koirien kanssa puolentoista tunnin lenkille metsään. Petri jäi talolle. Kun tulin lenkiltä, sähkäri ja kaapelimiehet olivat lähteneet. Mulla oli edelleen pää niin kipee et oli pakko mennä nukkumaan. Heräsin kahdelta ja sähkömieskin oli tullut jo takaisin. Hän sai tänään aika paljon tehtyä mutta vieläkin jäi tekemistä. En tiedä, mikä päivä hän ehtii tulla taas.

Tänään siis mä en ole jaksanut talon eteen tehdä mitään. Lähdin kaverin kanssa kaupungille puoli neljä. Käytiin kahvittelemassa kaverin vakipaikan kunniaksi. Käytiin myös koristelemassa huomisia ystävänpäivä bileitä varten vuokraamamme saunatila. Siitä tuli magee. Nyt on niin pinkkiä niin pinkkiä. Meillä on työporukan kesken pippalot.

Ainiin, tänään Mustasta Pörssistä tuli työntekijä vaihtamaan pesukoneen. Nyt sitten odotellaan vaan meen raksaäijää ja putkaria, että saadaan pesutornin paikkaa isonnettua.

Tää asunto on taas hävityksen jäjiltä, koska kaikki Ikea ostokset ovat siellä sun täällä. Ei olla vielä saatu niitä laitettua paikoilleen. Josko huomenna sitten :D .. Ohan se päivä vielä huomennakin, vai miten se meni ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti