Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

maanantai 10. helmikuuta 2014

Viikonloppu tuli ja meni

Viikonloppu tuli ja meni, samoin vieraat. Aika menee hyvässä seurassa liiankin nopeasti.

Lauantaina istuttiin iltaa meillä. Saunakin oli käytössä ensimmäistä kertaa. Kiviä meni kiukaaseen 100kg. Miehet olivat saunassa melkein kolme tuntia?! (Itse en ikinä pystyisi oleen niin kauaa) Heillä siellä aika kului musiikkia kuunnellen ja saunajuomaa nauttien ;D Oli kuulemma hyvät löylyt. Me ei äidin kanssa enää sitten menty, koska miehet tulivat vasta myöhään saunsasta pois. Käytiin myös katsastamassa Porin yöelämä, tietysti piti päästä laulamaan karaokea.

Sunnuntaina tuli nukuttua pitkään, koska ilta venyi pikkutunneille asti :D Mutta hauskaa oli!! Käytiin heittämässä äiti Raumalle, josta hän jatkoi bussilla Ukiin.

Tänään on Tassun syntymäpäivä. Meen "pikkuinen" täyttää 4 vuotta. Oltiin aamupäivällä pitkällä lenkillä metsässä. Ulkona on niin liukasta, että varovasti saa mennä eteenpäin. Kun tulimme lenkiltä, putkari tuli käymään. Yläkerran wc:n painonappi ei toimi kunnolla, joten hän laittoi sen kuntoon. Putkari laittaa parasta aikaa pesukonetta toimintakuntoon. Pääsee pesemään pyykkiä, jes!

Sähkömiehellekin soitettiin, josko hän tulisi tekemään loput sähkötyöt. Kuulemma pääsee huomenna ja torstaina tulemaan.

Tassu, synttärisankari, 4 vuotta

Tällä viikolla pitäisi käydä Ikeassa. Saas nähdä, mikä päivä sinne eksytään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti