Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

epäonnistumisen tunne

No ei sitten saatu maalata eilen seiniä, koska pohjamaalista paistoi läpi niin paljon epätasaisuuksia. Piti siis vielä kitata seinät. Eli eilen ei oikein voitu tehdä mitään muuta, koska piti odottaa kitin kuivumista.

Tänään mentiin sillä asenteella aamusti talolle, että nyt tapahtuu ja paljon. Aloitettiin keittiön seinien kittikohtien tasoitus ja hitsit vieköön yhdestä nurkkakohdasta kitti oli vielä ihan märkä. Eli ei taaskaan saatu maalattua. Ja vieläkin löydettiin epätasaisuuksia seinistä, jotka piti taas kitata. Tää on ihan loputonta hommaa. Musta alko tuntuu, ettei saada ikinä niistä seinistä hyviä. Olin jo ihan valmis lyömään hanskat tiskiin.

Siirryttiin kuitenkin kellarikerrokseen kodinhoitohuoneen seinien pariin. Siellä on kuviotapetit, jotka on hankala saada poistettua. Ajateltiin, että ylitasotetaan ne ja sitten maalataan. Helpommin tosiaan ajteltu, kun tehty. Tehtiin tasotetta koko 12,5kg ja eno alko lätkii tasotetta seinää. Eipä siinä sitten kauaa kestäny, kun tasote ei lähteny enää siitä ämpäristä mihkään eli se jämähti siihen. Seinien ylitasotus jäi siis siihen. Eikä tullut vielä lähellekään valmista.

Voi, että mikä päivä. Otti niin päähän. Kaikki epäonnistus. Meille tuli vahvasti sellainen olo, ettei saada ikinä tota tasotus ja maalaus hommaa valmiiks, jos ne on meidän vastuulla, koska enokin pääsee pääasiassa talolle auttelee vain viikonloppuisin. Katsotaan, josko joku ammattilainen tekis ne hommat. Se tietysti tietää taas rahanmenoo ja sitä kun ei tässä rempassa olekaan jo tarpeeks menny!! ei hitto soikoon.  Ja kaikenlisäks mul on kaamee flunssa ja kamala olo, ehkä sekin edesauttaa sitä, että kaikki tuntuu nyt niin kamalalta ja vaikeelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti