Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Torstaita ja taas hermojen menetystä

Torstaina olin talolla koko päivän maalaamassa kellarikerroksen kattoa. Nyt on kellarissa valkoinen katto mutta täytyy vielä kertaalleen maalata kaikki kohdat, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Taas opin jotakin uutta; olisi pitänyt aluksi maalata sudilla kaikki paneelien ponttikohdat, jotta maali olisi mennyt hyvin niihin väleihin. Mä siis en tehnyt niin, vaan vedin suoraan maalin koko kattoon. Siitä seuras sitten se, että sain vetää kaikki välikohdat sudilla  ja nyt vielä pitäis sitten maalata uuteen kertaan kaikki kunnolla. Blaah. Mutta tekemällä oppii ja joskus järki ei vaan heti leikkaa :D Mulla oli niin kipee nirka-hartiaseutu sen maalauksen jälkeen, myös käsi särki illalla. Pelkäsin miten jumissa paikat on perjantaina töissä mutta ei onneksi ollut.

Maalasin myös taas kerran itsenikin

Torstaina raksamiehet purki kodinhoitohuoneen seinää pienen matkaa rappusten alta, jotta tila näyttäisi vähän avaremmalta. Sit ne tais levyttää keittiön seinää ja kodinhoitohuoneen seinää. Siinä se niiden työpäivä sitten menikin.  Ja ainiin,  torstaina liukuovet tuotiin talolle. Meillä ei ollut mitään tietoa kyseisestä asiasta. Meille soitettiin vaan, että liukuovet on tulossa, että ollaanko paikalla vastaanottamassa niitä. Pakkohan ne sitten oli ottaa vastaa. Laitettiin ne autotalliin odottamaan asennusta, joka ei vielä pitkään aikaan tapahdu.

Torstai illalla eno tuli auttelee keittiön seinien tasotuksessa. Ny on keittiön seinät kertaalleen tasotettu, vielä niissä riittä hommaa. ennenkun pohjamaali saadaan laittaa.

Perjantaina raksamiehet työskenteli keskikerroksen lattian parissa koko päivän. Meille sanottiin, että laatottaja tulis laittaa ainakin keittiöön laatat mutta ei näkyny laatottajaa. Mä arvasin niin sen. Aina vaan sanotaan, eikä kuitenkaan niin tapahdu.

Maanantaina eli HUOMENNA pitäisi tulla keittiönkaapit + muut. Tänään käväsin talolla kääåntymässä ja totesin ettei sinne voi kyllä niitä kaappeja ottaa, koska siellä on vielä niin keskeneräistä. Ei niitä pääsis vielä vähäänaikaan asentamaan ja ne vie niin hirveesti tilaa, että ne olis vaan tiellä siellä. Soitan huomenna puustelliin ja koitan saada toimituspäivää siirrettyä.

Talolla käydessä raivostutti aivan suunnattomasti se, että raksamiehet ei ollut peittänyt kunnolla pihalla olevia levyjä ja tottakai ne oli kastunut, kun tänään sato kaatamalla. Eihän niitä voi enää käyttää!!! ja sitten meen terassi on aivan ku kaatopaikka. Ihan järkyttävän näkönen. Kaikki roska on vaan siihen heitetty. Huh huh. Ehkä pitäis vaan nyt laittaa kova kovaa vasten ja alkaa vaatii, että asiat hoidettais kunnolla. Ollaan monta asiaa jo katsottu läpi sormien. Jossain kohtaa se raja tulee vastaa, kun ei vaan enää jaksa olla niin kiltti ja ehkä se raja oli täsä! Katsotaan mitä huominen puhelu tuo tullessaan.

Siinä sitä levyy ny o kastuneena

Siis aivan järkyttävän näkönen ja sateen jälkeen toi oli vielä karseemman näkönen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti