Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Palaveria palaverin perään

Juhlat on nyt juhlittu ja paluu arkeen alkoi. Maanantaina päätettiin käydä Puustellissa keskustelemassa remontin edistymisestä, koska edelleen mieltä on painanut rempan hidas eteneminen. Keskustelun tuloksena oli se, että tänään pidettiin talolla palaveri puustellin äijän ja raksamiehen kanssa. Käytiin läpi mitä pitää vielä tehdä ennen maanantaita, kun kaapit tulevat. Tosiaan kaapit tuodaan maanantaina iltapäivällä. En usko, että silloin vielä niitä voi alkaa paikoilleen laittamaan mutta ne otetaan kuitenkin talon sisälle säilytykseen. Tästä ajatuksesta ei oikein tykätty mutta niin se nyt vaan menee.

Eteisen ja keittiön lattialaatat tulivat tänään. Nyt vaan odotellaan, että lattialämmitysputket peitetään ja tämän jälkeen laatoittaja pääsee laatottamaan tilat. Laataksi valittiin Marazzi Avenue 40x40. Ollaan tosi tyytyväisiä, että päädyttiin kyseiseen laattaan. Valinta ei kuitenkaan ollut mitenkään helppo, koska vaihtoehtoja oli aivan mieletön määrä. Laatta on eläväpintainen ja sen pinta hieman kimaltelee. En malta odottaa, että nään sen lattiassa.

Kuva laattatukun sivuilta. Kuva antaa osviittaa minkä näköinen laatta on. Livenä mun mielestä se on paljon hienompi.

Huomenna meen taas palaveraa sähkömiehen kanssa. Ei olla vieläkään löydetty sopivia ledvaloja, joten sähkömies tuo näytille mallin. Toivottavasti pikkuhiljaa jo löydetään sopivat ledit. Huomenna myös alkaa kauan odotettu seinien tasotus. Mitäköhän siitäkin mahtaa tulla, kun mä pääsen hommiin. Ikinä en ole sellaista tehnyt mutta eno lupasi auttaa. Katsotaan miten pitkälle hermot riittää siinä hommassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti