Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Valivalivalivali

Toukokuussa meille sanottiin remontin kestävän noin kaksi kuukautta. Toukokuun alussa remppa tosiaan alkoi purkuhommilla ja nyt on se kaksi kuukautta jo mennyt, eikä todellakaan ole valmista, ei lähellekään. Nyt alkaa pikku hiljaa mennä hermot koko touhuun. Olisi pitänyt silloin toukokuussa laittaa tälle koko hommalle jonkinlainen deadline mutta oltiin niin sinisilmäsiä silloin. Ajateltiin kaiken sujuvan mallikkaasti, toisin kävi. Hyvä jos päästään muuttaan taloon vielä syyskuussakaan.

Tänään oli pakko ottaa puhelu Puustellille ja keskustella kaikista mieltäpainavista asioista, joita tämän kahden kuukauden aikana on ollut. Ketuttaa niin vietävästi mm. sellainen asia, että meidän valitsemaamme laminaattia ei enää ole saatavilla. Alkujaan päädyimme Espritin Crystal White laminaattiin, jota sai vielä parisen viikkoa sitten  http://www.erikoisparketti.fi/ nettikaupasta. Meen raksamies sano voivansa tilata sen. Maksoimme hänelle tietyn summan kaikkia remonttitarvikkeita varten. Noh, kuinkas kävikään. Hän ei ollutkaan tilannut sitä ja kyseistä laminaattia ei ole enää saatavilla. Otimme yhteyttä nettikauppaan ja sieltä kerrottiin vastaavasta laminaatista; Parador Tammi Crystal White. Tämä laminaatti on kuitenkin 2 e kalliimpi neliöhinnaltaan kuin Espritin laminaatti ja siinä on kymmenen vuotta vähemmän takuuta. En tie muista mutta mua ainakin ottaa tämmönen touhu pahasti päähän. Puustellista sanottiin, että meen raksamiehen täytyis maksaa tuo 2e ylimenvä osuus neliöltä. Mitäköhän se mahtaa siitä tykätä?! Oi voi, sanon minä.

Puustellista luvattiin soittaa sille meen raksamiehelle vielä tänään. Toivon todella, että nyt alkaa jotakin jo tapahtumaan. Olisi ollut niin ihanaa päästä nauttimaan vielä kesästä oman talon pihaan; terassille aurinkoa ottamaan. Tällä hetkellä terassi on niin täynnä kaikkea remontti roskaa, ettei oikein auringonotto siinä lautojen ja naulojen yms. seassa kiinnosta.

Mulla on kesälomaa jäljellä enää puolitoista viikkoa. Olin aivan varma, että lomani aikana saisin aloittaa maalaushommat talolla mutta taitaa jäädä maalit maalaamatta. Tällasta purnausta tällä kertaa. Toivottavasti seuraavaksi olisi jotakin kivempaa kerrottavaa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti