Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

torstai 12. joulukuuta 2013

Kuulumisia

En ole taas hetkeen kirjoittanut mitään.. en vaan ole jaksanut, eikä tosin kauheasti ole aikaakaan ollut. Tuntuu, että elämä on nyt vaan töissä ja talolla ravaamista. Kauhea stressi päällä. Ei tämä kyllä enää hauskaa hommaa ole. Toivoisin vaan niin paljon, että remontti valmistuisi pian.

Silloin perjantaina lähdin kaverin luokse viettämään pikkujouluja. Ihan hienoa oli taas hetkeksi unohtaa remppa ja pitää hauskaa. Lauantaina olin talolla ennen iltavuoroa. Eno, Petri ja isä olivat myös. Eno asensi kattolistoja ja Petri ja isä laittoivat uuden kyprokkilevyn portaikkoon, kaiteiden alle. Mä peitin kattolistojen naulanreikiä.

Sunnuntaina mulla oli koko päivä töitä eli en päässyt talolle. Petri, eno  ja isä olivat talolla hääräämässä.

Tällä viikolla ollaan talolla käyty aina töiden jälkeen tekemässä milloin mitäkin. Raksamieskin oli tekemässä loppuun melkein kaikki, mitä oli jäänyt raksaäijiltä tekemättä.

Vielä olis saunanlauteet asentamatta saunaan ja vaatehuoneen katon koolaus seklä kattopaneeleiden laitto. Tietysti kaikkea pientä on vielä jäljellä esim. listoitusta. Ja sitten se ärsyttävin eli loppusiivous.

Tavoite oli päästä jouluksi muuttamaan... en tie päästäänkö siihen tavoitteeseen. Ainakin nyt tuntuu siltä, että ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti