Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

tiistai 3. joulukuuta 2013

Rosteriputket

En ole nyt jaksanut lainkaan mennä talolle. Huomenna olis tarkoitus mennä, koska mulla alkoi vapaat. Petri oli tänään talolla isänsä kanssa hommissa. He käsittelivät saunanlauteet parafiiniöljyllä, tosin valmista ei vielä tullut. Käsittelyn jälkeen lauteet tummuivat jonkin verran.

Magnolia lauteet

Magnolia lauteet parafiiniöljyn käsittelyn jälkeen

Nyt on kaide asia saatu selville. Täytepalat peitetiin kotelolla. Eli näin yksinkertainen juttu. Ei se silti mitenkään kauheen hienon näköinen ole mutta pakko se on silleen tehdä... muuta keinoa ei ole. Tai sitten vaihtoehtona on, ettei laita lasikaiteita lainkaan ja sehän nyt ei käy enää päinsäkään. Tänään putkien asentaja laittoi myös käsijohteet paikoilleen. Kuulemma saa nyt pyytää lasien mittaajan paikalle. Taidan huomenna soittaa heti aamusella.

Rosteriputket

Nyt on putket paikoillaan!!

Ylätasanne

Eilen soitin Puustelliin ja kerroin, mitä urakkaan kuuluvia hommia on vielä tekemättä. Täytyy olla yhteydessä raksaäijään, että tulee tekemään loppuun hommat. Sovittiin Puustellin äijän kanssa, että pidetään lopputarkastus vasta tammikuun puolella. Eli sitten, kun kaikki olisi valmista.

Olin tänään kaveri kanssa kahvilla. Oltiin myös kiertelemässä kaupungilla kaupoissa. Eksyttiin semmoseen liikkeeseen ko Tiger http://www.tiger-stores.fi/. Siellä myytiin kaikenlaista pientä tilpehööriä. Löysin mm. kännykän takakuoren tuunaukseen tarkoitettuja "timantti"tarroja. Sain erinomaisen idean tuunata meen Tassun kuonopannan, koska se on niin tylsän musta. Eli tässä tulos, mitä pidätte?

Tassun koristeltu kuonopanta. Ny on hiano! ei enää yhtään tylsä!!

Oikeen bling bling x)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti