Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Lasikaiteet asennettu !!!!

Menin tänään talolle töiden jälkeen. Maalasin takkahuoneen ja kodinhoitohuoneen ikkunat loppuun. Saas nähdä mitä lopputuloksesta oikein tulee. Ikkunat on aika vaikeita maalattavia. Niistä ei oikein siistiä saa tekemälläkään, tai en ainakaan mä.




Petrin isä ja hänen tuttavansa aloitti eilen saunanlauteiden asennuksen. Tänään asennus jatkui. Muuten ihan hyvä juttu mutta, kun mentiin katsomaan heidän aikaansaannoksia niin huomattiin, että lauteet ovat väärin. He olivat unohtaneet jättää istuinosaan valoja varten tilaa. Noh, ei kun vaan uusiksi tekemään.

Tassun apaja

Löytyihän sieltä sopiva palikka .. tosin mamma oli ilkeä eikä antanut syödä palikkaa!

Tänään tuli sitten kaidelasit!!!! ja saunan ovi... Lasikaiteiden asennuksessa ei vissiinkään ollut mitään ongelmaa, IHME. mutta saunan lasiovi ei oikein ollut sopiva. Jouduttiin ottamaan kattolistaa pois, jotta saunan ovi aukeaa. Eli nyt siihen saa keksiä sitten jotain millä peittää kattopaneelien reunat. En ymmärrä, miksei lasiliikkeen työntekijät olleet semmosta ottaneet mittauksissaan huomioon?!! tää on taas tätä, kun mikään talolla ei onnistu! ... mutta tosiaan lasikaiteet ovat mageet. Räpsein niistä monta kuvaa :))

OIkeen linssilude tuo koira




Lasikaiteet, vihdoin paikoillaan!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti