Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

maanantai 30. joulukuuta 2013

Mahtavaa

Sain eilen kaverilta niin mahtavan puhelun, kun olin töissä. Hän lupautui tulemaan huomenna auttamaan talolle poikaystävänsä kanssa. IHANAA! Ajatelkaa, uuden vuoden aattona. Aivan mahtavaa. Kaverin poikaystävä tekee jäljellä olevia remppa hommia ja minä ja kaveri siivotaan. Toivottavasti saadaan mahdollisimman paljon tehtyä huomenna. Siis aivan ihanaa! Olen fiiliksissä.

Tänään oltiin Petrin kanssa kartoittamassa talolla jäljellä olevia hommia. Aika lista saatiin aikaiseksi :D kaikkea pientä näperrystä tosiaan on vielä jäljellä. Raksaäijä oli eilen ollut talolla laittamassa yläkertaan menevien rappusten listoja paikoilleen, tosin hän ei ollut niitä valmiiksi vielä saanut. Laitettiin Petrin kanssa kodinhoitohuoneen ja takkahuoneen ikkunat paikoilleen. Kyllä ilme muuttui, kun maalasin ne valkoiseksi!!

Petri soitti tänään sähkömiehelle ja putkimiehelle, josko he pääsisivät talolle hommiin. Sähkäri sanoi tulevansa huomenna ( saas nähdä tuleeko ) ja putkari tulee mahdollisesti vasta ensi viikolla.

Kodinhoitohuoneen ikkuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti