Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

sunnuntai

Perjantaina kävin vaan nopeesti talolla kääntymässä. Oli työpaikan pikkujoulut, joten ei oikein remppahommat kiinnostanut ;D Lauantai päivä menikin sitten oloa parannellessa. Enolla oli myös pikkujoulut perjantaina, joten hänkään ei päässyt talolle remppaamaan.

Tänään kävin aamuvuoron jälkeen talolla hieman maalailemassa. Huomenna olis tarkotus soittaa raksaäijälle, että jos hän ehtisi tulla laittamaan portaikon puuttuvat listat paikoilleen. Toivottavasti hänelle sopisi mahdollisimman pian, koska listojen jälkeen voidaan tolppiin asentaa lasit.

Tassu ja Manu oli myös mun kanssa tänään talolla. Heti kun silmä vältti, niin Tassu teki tuhmuuksia. On se semmonen rontti.

Tassu löysi kuivan maalitelan. Mahtoi olla hyvää kuivunut maali

Valitettavasti jouduin keskeyttämään hänen herkuttelu hetken. Hän ei oikein tykännyt.

"mä en ole ikinä tehnyt mitään kiellettyä" ei tälle voi olla vihanen. <3

Tiistaina tulee lauteiden asentaja. Päädyttiin nyt siihen, että otetaan ulkopuolinen asentamaan lauteet, koska eno ei ehdi niitä asentamaan ennen viikonloppua. Tällä viikolla olis hyvä saada mahdollisimman paljon tehtyä jos vielä jouluksi päästäis muuttamaan. Tietysti huono puoli on se, että tälle ulkopuoliselle täytyy maksaa lauteiden asennus, kun taas eno tekis sen ilmaiseksi. Mutta ei voi mitään. Pakko ton rempan on joskus valmistua !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti