Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

torstai 17. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Eilen pääsin töistä jo yhdeltä. Voi veljet, on niin hienoa päästä välillä niin aikaisin. Yleensä pääsen aamuvuorosta kolmelta. Eilen oli hieno ilma, lähdin heti töistä päästyäni Tassun kanssa pitkälle lenkille metsään. Tassu nautti, kun sai olla vapaana ja juoksennella minne lystää.

Kun tulin lenkiltä, siivosin koko talon. Tätä taloa saisi siivota päivittäin, jotta täällä näyttäisi siistiltä. Nimittäin koirat tuovat sisälle niin paljon hiekkaa, että eteisen musta laattalattia on aina lenkkien jälkeen likaisen näköinen. Mutta minähän en todellakaan jaksa siivota joka päivä, joten se siitä :D


Tassun oli pakko kulkea mun perässä huoneesta toiseen ja seurata mitä mamma oikein touhuaa.
Sen oli pakko ängetä itsensä tohon rappusten tasanteelle, kun luutusin rappusia. On se vaan niin ihana! Tasanne vaan on hieman pieni sille x) Mutta ei se Tassun menoa haitannut pätkääkään.

Sain vihdoin vaihdettua TALVI aiheiset kortisteet pois ruokailuhuoneesta. En tiedä, miten vaihtaminen venahtikaan näin pitkälle...






Mä niin tykkään noista Party Liten somisteista. Harmi, että tuo keskikokoinen on osittain rikki. Tosin, sitä ei huomaa, koska palanen puuttuu takaa. Siihen tuli särö, kun pesin sitä lavuaarissa ja lopulta meidän sähkömiehen käsissä siitä irtosi kappale. Kynttilät ovat Glolite kynttilöitä. Koko kynttilä hohtaa valoa, kun sen sytyttää. Niistä tulee yllättävän paljon valoa! Noi hedelmät on ostettu Pentikistä. Meen äiti joskus kysy, että miten noi hedelmät voi säilyä noin hyvännäköisinä, että ostanko aina uudet tonne sisälle. Hahahahah, ihana. Valaisin hieman häntä, etteivät ne ole oikeita. Ne tosin näyttää oikeilta.



Ostettiin koirien lelukoriksi tuommonen tähtikoppa. Oon jotenkin aivan hurahtanut tohon tähtikuosiin. Meillä on talo täynnä tähtiä ;)


Siivoomisen jälkeen ajattelin nauttia ihanan aurinkoisen ilman kunniaksi siiderin. Maistui erinomaiselta. Jääkaapin jääpalakone on oiva keksintö. Aluksi ajattelin, ettei sitä tule juurikaan käytettyä mutta kovassa käytössä on ollut.


Illalla näin pitkästä aikaa yhden kaverin. Istuttiin meillä iltaa, kuunneltiin vanhoja biiseja ja laulettiin singstaria. Voi, miten meillä oli hauskaa. Maisteltiin myös hieman Tallinnan tuliaisia x)) Vanhojen biisien kuunteleminen on sitten ihmeellistä. Niistä tulee kummallinen olo. Mietittiin eilen, mikä se olo on?? Vanhat muistot tulevat mieleen. Onko se olo haikea, hämmästynyt, iloinen, onnellinen, surullinen vai kaikkea siltä väliltä? En tiedä, mutta on ihmeellistä, että kymmenen vuotta sitten opitut laulun sanat voi muistaa vieläkin niin hyvin vaikkei kyseisiä biisejä ole kuunnelut aikoihin. Musiikki on vaan niin mahtavaa!!!

Tänään heräsin jo puoli kahdeksan. Hieman oli pää eilisestä kipeä... Lähdettiin Petrin kanssa kaupungille, kun Petri tuli töistä kahdeksan jälkeen. Mulle tuli kauhea tarve saada sisustaa ruokailuhuone pääsiäistä varten :D Ja Petri oli tietysti ihan heti messissä oltuaan yön töissä x)) Ette ikinä usko mutta yritän selittää.. oli hän.





Löysin Askosta keltaiset pöytätabletit ja limenvihreät tähtityynyt. Ja taas tähtikuosia, mä en kestä!! Ja mä niin vannoin, kun muutettiin tänne, ettei meille tulee enää mitään limenvihreää. Nimittäin vanhassa asunnossa sitä väriä oli paljon. Noh, kuinkas nyt sit kävikään.




Olihan mun pakko saada jotain keltaisia kukkasiakin. Narsisseja etsin mutta en löytänyt sopivia (?!?) En oikein tiedä edes miksen muka löytänyt mutta niin se vaan oli, en löytänyt :D Joten keltaiset tulppaanit saivat tulla narsissien tilalle. Ja tietysti piti saada suklaamunia, ja vain koristeeksi ja PAH, mitenköhän pitkään noikin tossa pysyy?!


Ja Tassu taas oli siellä missä mammakin. Katseli toiveikkaana, josko yksi suklaamuna tippuis lattialle!



Keittiöön laitoin myös tulppaaneja. Kukat on kyllä niin ihania ja kauniita. Voi, kun ne kestäis vaan pidempään. Mun käsissä ne kyllä kuolee aika äkkiä. En todellakaan oo mikään paras kukkien/kasvien kanssa.




Hyvää pääsiäistä kaikille!! Mun pääsiäinen menee töissä. Olen perjantaina töissä 7-21, lauantaina 7-13, sunnuntaina 7-15 ja maanantaina 7-21. Eli melko paljon tulee töissä vietettyä aikaa tuona neljänä päivänä mutta tuon rupeaman jälkeen mulla on neljä vapaata :))

2 kommenttia:

  1. Ihana kattaus! :) Oon itekin hurahtanu ihan kukkiin, on ihanaa kun kotona on oikeita kukkia. :) Tosi huono puoli on se, ettei ne säily. :/ Ostin just eilen kolmannen tulppaanikimpun putkeen, oon ostanu nyt kolmena peräkkäisenä viikkona uuden kimpun aina vanhan tilalle. :D Mistä toi ruokailutilan lipasto on? :) Hyvää pääsiäistä, vaikka töissä ootkin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) !! Kukat ovat ihania, harmi tosiaan, että menevät huonoksi niin äkkiä :/ Lipasto on ostettu vaihtokalusteetsta.

    VastaaPoista