Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Tassun kuulumisia

Tiistaina oltiin Tassun kanssa taas Tampereella sytostaattihoidoissa. Mulla oli tosi isot odotukset siitä, että eläinlääkäri hyppii melkein kattoon, kun Tassun imusolmukkeet on niin hyvin pienentyneet. Mutta toisin kävi ... Eläinlääkärin mukaan imusolmukkeet tuntuvat vielä ja niiden olisi pitänyt pienentyä vielä enemmän. Hän sanoi, että seuraavan hoidon jälkeen katsotaan, ovatko ne pienentyneet, jos ovat niin hoito tehoaa mutta, jos eivät niin sitten on huono juttu :(( Ihan matto vedettiin kyllä jalkojen alta. Mä olin niin varma, että hoito on tehonnut mahdollisimman hyvin, koska Tassun vointikin ollut niin hirmu hyvä. Mutta todellisuus astui esiin, kun Tassu kävi puntarilla. Se on laihtanut tän sairauden myötä 10 kg :((( ihan hirveesti. Voi pientä. Tassu oli taas niin reipas pikkuinen potilas <3 Tassusta otettiin ennen tiputusta leukosyytit, ne olivat koholla. Eläinlääkärin mukaan parempi, että ovat koholla kuin matalat. 

Animagi Tampere, Tassun toinen sytostaattitiputus

Mamma on ylpeä Tassusta <3 <3 
Tassu sai palkinnoksi ison luun, kun se oli niin nätisti. Ja tietysti sille annetaan nyt ihan, mitä vaan se haluaa syödä, jotta saataisiin sille painoa takaisin. Eli maksalaatikkoa kaappi täyteen vaan. 

Tassu kantoi ylpeänä luunsa
Manu lähti taas evakkoon.. tällä kertaa mun pikkuveljen luokse. Haen Manun kotiin perjantaina.

Tassulla menee edelleen Prednisolon ja aina hoitojen jälkeen neljä päivää pahoinvointi pilleri. Se on ottanut nakin kanssa hienosti lääkkeet mutta tänään siihen tuli muutos ....

Tassu ei ole tänään suostunut syömään mitään, ei nakkia, ei maksalaatikkoa, ei mitään :// Se on todella väsynyt, nytkin nukkuu ulkona. Yritin nakin seassa antaa sille pahoinvointi tabletin mutta se sylki sen aina vaan pois. Toivottavasti päivän mittaan sille alkaisi ruoka maistumaan. Ei ole kiva katsoa, kun toisella on paha olla :(( Onneksi mulla on vapaata nyt, niin voin olla sen kanssa kotosalla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti