Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Klara Vappen

Tassun vointi on nyt parempi, ainakin toistaiseksi. Viikonlopusta selvittiin ja eilen se sai Tampereen Animagissa taas uuden sytostaattiannostuksen. Kuulemma jotakin vielä ärhäkämpää sytostaattia. Eläinlääkärin mukaan kyseisestä lääkkeestä voi tulla allerginen reaktio, joten Tassulle annettiin vielä suonensisäisesti kortisonia - mitään allergista reaktiota ei tullut, onneksi.

Nyt vaan odotellaan, miten tämä viikko menee. Toivotaan, että paremmin, kuin viime viikko. Viime viikkoisen jälkeen sitä vain odottaa ja pelkää, että sama tapahtuu uudelleen. Tassu tosiaan sai kaksi päivää suonensisäisesti nesteitä, koska sen syöminen ja juominen oli huonoa. Olen tyytyväinen siitä, ettei sitä tarvinnut lähteä viemään minnekään vaan saatiin tässä kotosalla vain olla, onneks siihen oli mahdollisuus :)

Manu lähti taas eilen evakkoon. Tällä kertaa Petrin vanhempien mökille. Siellä se saa nauttia vapaana olemisesta. Haistella meri ilmaa ja syödä hyvin. Voi mitä koiran elämää oikein. Kelpais mullekin x)

Tänään on sitten vappuaatto, jotenkaan ei osaa yhtään ajatellakaan, koska juuri vasta oli pääsiäinen :D mulla tämä ilta menee varmaankin ihan kotona ollessa, koska huomenna on töitä 7-21. Mutta huomisen jälkeen on kaksi vapaata ja meillä on työporukan kanssa keilailta perjantaina, ihanaa!!

Sain tänään Tassun "tyttöystävän" omistajalta viestin, että saattaisi olla pentuja luvassa. Ilmeisesti nartun ulkomuoto viittaisi siihen. Tietystikään mikään ei ole varmaa ennenkuin ultrassa on käyty. Toivotaan parasta <3

Hyvää vappua kaikille (: !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti