Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Tassun diagnoosi

Perjantaina kuultiin Tassun tulokset. Tassun diagnoosi on medium-grade lymfooma eli keskiasteen imusolusyöpä. Jos jotain positiivista yrittää tästä hakea, niin syöpä ei ole sentään kaikista vaikea-asteisin. Porin eläinlääkäri ei oikein osannut sanoa mitään jatkoista, sanoi vain, että Tassu on yllättävän hyvässä kunnossa verrattuna siihen, miten massiiviset ne imusolut on.

Perjantaina oli myös keinosiemennys aika. Olipa se puuhaa, voi veljet. Nyt sitten odotellaan tuleeko pentuja.



Tassu odotti niin innokkaana huoneessa, että pääsee näkemään nartun. Se vahti ovea silmä tarkkana.


Mun katse kiinnitty odotellessa tommoiseen taulukkoon ^^ . En ole koskaan tullut ajatelleeksi, miten paljon energiaa esimerkiksi juuri tuossa nahkaluussa on !!!! ihan mieletön määrä. Huh.

Kun pääsin kotiin eläinlääkäristä, soitin heti eläinlääkäriasema Veteriin Tampereelle. Siellä nimittäin annetaan koiralle sytostaattihoitoja. En ole koskaan saanut eläinlääkärin ajanvarauksesta niin ihanaa kohtelua, mitä sain Veterin hoitajalta. Tuntui, että tuonne todellakin haluan viedä koirani hoitoon. Saatiin heti maanantaiksi aika klo:17.30. Lähdemme siis huomenna mun töiden jälkeen ajamaan Tampereelle. Huomenna eläinlääkäri keskustelee meidän kanssa Tassun tilanteesta. Luulen, että huomenna selviää, miten Tassun käy. Mä toivon, että saadaan positiivisia uutisia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti