Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

lauantai 30. marraskuuta 2013

Juhlimista, myrkkykäärmeitä ja portaikon laminoimista

Eilen aamulla tuli laminaatit. Petri meni niitä talolle vastaanottamaan. Myös öljyä oli tullut. Ei tarvitse pelätä, että loppuu vähään aikaan!

Eilen lähdettiin aamupäivällä kiertelemään huonekaluliikkeitä. Käytiin aika monessa liikkeessä katsomassa niitä valkoisia nahkasohvia. Kiertelyn tuloksena oli se, että päädyimme ostamaan nahkasohvat Maskusta. Alkuviikosta kävimme niitä siellä jo katsomassa mutta emme silloin vielä niitä ostaneet, koska ajattelimme, että on hyvä kierrellä muissakin paikoissa katsomassa. Myyjä lupasi varastoida sohvia liikkeessä niin kauan kuin on tarvetta. Aivan mahtavaa! Asiakaspalvelu oli muutenkin todella hyvää. Sohvat olisi tarkoitus laittaa takkahuoneeseen.

Askosta ostettiin matto. VALKOINEN. Mä niin odotan kauhulla, kun kurakelin jälkeen koirat menee siihen tepastelemaan ja se on musta. Mutta pakko oli ostaa, koska oli tarjouksessa :D Löysin myös aivan ihanan sisustustuolin. Vai mikälie olikaan mutta oli hieno. Semmonen Eero Aarnion Pony tuoli. Semmonen olis kiva johki laittaa. Pakkohan mun oli heti koeistuu se. Hyvä oli!

Eero Aarnio Pony

Huonekaluliikkeiden kiertämisen jälkeen mulla oli lounastreffit kavereiden kanssa Amarillossa. Meen piti vaan käydä syömässä ja siitä sitten mun piti lähteä talolle maalailemaan mutta tiedättehän, että välillä kavereiden kanssa saattaa aika vierähtää. Käytiin vielä Arnoldsissa jälkiruualla. Päätettiin, että kokoonnutaan vielä viettämään iltaa kaverin poikaystävän luokse.

Frozen Yogurt Arnolds, so good!! Toi omenanmakuinen on niin parasta. Kannattaa maistaa.

Arnoldsissa. Meillä oli kaverin kanssa hauskaa, kun räpsittiin kuvia ;D

Arnoldsin jälkeen lähdettiin Petrin kanssa katsastamaan meen tuleva jääkaappi. Taisin aiemmin mainita siitä, että sen jääkaapin kanssa kävi hyvä mäihä, kun mun työkaveri ilmoitti hänen kaverinsa voittaneen LG side-by-side jääkaapin. Käytiin katsomassa jääkaapin rosterin sävyä, koska niitäkin on erisävysiä. Onneksi oli sopivan sävyinen, joten päätettiin ostaa se. Saatiin jääkaappi paljon halvemmalla, mitä se maksaisi liikkeessä! Kerrankin jokin meni nappiin!

Illalla sitten oltiin kaverin poikaystävän luona istumassa iltaa. Kaverin poikaystävällä ei ollutkaan ihan tavallisia lemmikkieläimiä kotonaan vaan asunto oli täynnä terraarioita, joissa eleli myrkkykäärmeitä ja myrkkysammakoita. Mä ihmettelen vieläkin, miten pystyin olemaan asunnossa niin levollisin mielen, koska mä pelkään käärmeitä. Kaverin poikaystävä on ammatiltaan vaarallisten eläinten hoitaja, joten hän osaa toimia niiden kanssa. Niitä oli kiva katsella kauempaa, oli ne aika mageen näköisiä, varsinkin ne sammakot. Otin jokusen kuvankin niistä..

Tommotteen käärmeen mää olen nähny josain luontodokkarissa. Oli ihan siistii nähä se lähempää.  

Tämä tuli tekemään lähempää tuttavuutta :D lasi oli onneksi meidän välissä!

ZZzzzzzzz

Lasin läpi tosiaan näitä uskalsi katsoa lähempää.

Terraariot olivat tosi hienosti laitettuja.

Tuolla kasvin keskellä oli pieni myrkkysammakko. Se oli tosi mageen värinen. Kuva on hieman huono :/

Kaikki käärmeet olivat luoneet nahkansa.

 Oli kyllä hauska ja erilainen ilta, mitä yleensä. Lähdettiin vielä baariin katsomaan keikkaa ja melkein tappiin asti oltiin.

kengät <3 ostin noi ideaparkista. Pinkki <3 kuva otettu baarikaapin vessasta.

Aamulla hieman väsytti, kun piti talolle lähteä enon kanssa remppaamaan. Olin nukkunu joku nelisen tuntia ja hieman päätäkin särki :D Mutta pakko oli vaan nousta. Yritettiin enon kanssa laittaa pikkumakkarin kattopaneelit mutta ei siitä tullutkaan mitään, koska meillä ei ollut välinettä millä saadaan kiinnitettyä paneelit. Eli seuraavaan kertaan jäi kattopaneelien asennus.

Saatiin tehtyä kellariin menevät portaat melkein valmiiksi. Niissä meni aikaa, koska niihin täytyi ensin tehdä ns."lippa" lednauhaa varten.

Siinä portaikko ennen remppaa.

Tämmösiä listoja käytettiin "lipan" tekemisessä

Kiinnitettiin listan pätkät rappusten päähän nauloilla.

Ja valmista, kaikkiin "lipat" tehty
Sitten olikin laminaatin vuoro.

Oli pakko leikata laminaatit sisällä, koska ulkona oli niin kylmä ja kamala ilma.



Sotkua sotkua...

Laminaattia rappusiin
Laminaatit liimattiin rappusiin ja laitettiin myös pari naulaakin, että varmasti pysyvät!! Nyt tarvitsee enää laittaa listat niihin.

Laminaatin jälkeen

Sähkömies oli myös tänään talolla monta tuntia. Hän laittoi kodinhoitohuoneeseen ledit ja kytki keittiön hellan, astianpesukoneen ja uunin käyttökuntoon.

Petri ja Petrin isä hakivat sen jääkaapin talolle. Siinä olikin kantamista. Oli aikas iso paketti, ja painava. Ulko-ovi piti irroittaa, että saatiin jääkaappi sisälle. Nyt se on keittiössä. Tosin ei vielä paikoillaan.
LG side By side
Vielä ei ole tietoa miten putkien täytepalojen piilottaminen onnistuu. Tai mitä niille tehdään. Raksamiehen piti eilen soittaa mulle mutta soittoa ei ole kuulunut. Ehkäpä sitten ensiviikolla tiedetään niistä enemmän. Tässä valokuvaa miltä ne näyttävät tällä hetkellä. Aivan hirveältä.

Siinä on kauheet mötit. Putket olivat häipyneet johki. Et kai he jonkin idean on saanut.

Huomenna mulla on aamuvuoro. Jotenkin nyt tuntuu siltä, etten jaksa mennä huomenna talolle. Olen aivan poikki!! Oltiin talolla tänään kahdeksan tuntia hommissa. HUH! mutta taas saatiin remppaa eteenpäin. Mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti