Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

lauantai 4. tammikuuta 2014

Etenee

Pääsin eilen kolmen aikoihin töistä ja lähdetiin Petrin kanssa heti mittailemaan talolle, miten paljon listaa täytyy ostaa vielä. Talolla oli myös Petrin isä ja raksamies. He asensivat saunanlauteet loppuun. Eli nyt sauna on valmis. Siitä tuli tosi magee. Juuri sellainen, mitä pitikin. Laitan kuvaa tänne heti kun ehdin. Kun oltiin saatu listat mittailtua, lähdettiin peräkärryn kanssa hakemaan niitä. Noh, matka tyssäs siihen, kun liike ei ollutkaan auki. Että näin. Aukeaa vasta tiistaina. Eli silloin uusi yritys.

Mentiin takaisin talolle ja pähkäiltiin kynnys asiat kuntoon. Voi veljet, miten olikaan vaikea päättää minkälainen kynnys tulee mihinkin oviaukkoon jne. Oikeen hermot meinas mennä (tai oikeestaan meni), kun Petrin kanssa ei meinattu päästä yhteisymmärrykseen kynnyksistä. Päätösten jälkeen lähdettiin vielä kodin terrasta hakemaan kynnyslistoja.

Tänään talolla oli hommissa eno, isä, Petrin isä, raksamies ja sähkömies. HIENOA! taas remppa etenee. Huomenna eno ja isä menee talolle hommiin. Mä olen koko päivän töissä.

Mulla meinaa tulla flunssa. Olo on ihan vetämätön. Harmi, koska huomenna tosiaan on pitkä päivä töissä mutta sitten olis VIISI vapaata! viiden vapaan aikana tarttis saada paljon aikaiseksi talolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti