Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

perjantai 17. tammikuuta 2014

Sälekaihtimet

Petri oli eilen käynyt kyselemässä tarjousta sälekaihtimista. Tällä hetkellä ikkunoissa ei ole lainkaan sälekaihtimia, koska otettiin vanhat kaihtimet pois. Tarkoitus olisi laittaa kaihtimet ikkunoiden väliin. Talossa on joku 20 ikkunaa ja luulin, että niin monen ikkunan sälekaihtimet ja kaihtimien asennus tulisi maksamaan maltaita mutta näin ei kuitenkaan ollut. Petri oli saanut nimittäin jo suuntaa antavia tarjouksia joistakin liikkeistä. Tänään yhdestä liikkeestä tulee työntekijä mittailemaan ja antamaan tarjouksen. Toivottavasti tarjous olisi vielä parempi, mitä kahdesta muusta liikkeestä on tullut.

Ja jippii, jääkaappi asia selvisi. Elikäs tänään saatiin tieto, että saadaan uusi jääkaapin ovi. Ns "baarikaappi" ovi on vaihdettavissa, joten ei tarvitse koko jääkaappia vaihtaa. Aivan mahtavaa. Tai no, pitäisikö sitten vasta olla iloinen, kun asia on hoidettu.

Mulla on tänään iltavuoro. Flunssa alkaa jo hieman hellittää eli oli varmasti järkevää huilata nää pari vapaapäivää, mitä mulla oli. Kunhan vain töiden lomasta kerkeän niin menen talolle siivoilemaan. Eno lupaili mennä talolle viikonloppuna hommiin. Vähän kittailemaan, hiomaan ja maalailemaan.

Hyvää viikonloppua kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti