Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

maanantai 6. tammikuuta 2014

Hemmetin jääkaappi !!!

Pitihän tämä arvata, että taas tulee takapakkia. Tämä on jo niin tuttua!! Ostettiin silloin jääkaappi mun työkaverin kaverilta. Hän oli voittanut kaapin avotakka lehden kilpailusta. Jääkaappi tuotiin talolle jo aikoja sitten mutta ollaan pidetty se paketissa, ettei se turhaan pölyyntyisi, kun remontti on vielä kesken. Eilen eno ja isä oli avannut paketin ja laittanut jääkaapin paikoilleen. Ette ikinä usko mutta yritän selittää kaapin ovessa on LOMMO! juuri niin lommo, voi veljet sentään! Hiukan olin hermona töissä eilen, kun sain kuulla asiasta. Kelailin vaan, että mitäs nyt sitten. Ja toinen asia kaapin kanssa on se, että se on syvyydeltään liian iso. Eli tulee jonkin verran ulos sille varatusta kolosta. Ei niin kivan näköinen. Haluisin heivata koko hemmetin kaapin johki mettään!! niin paljon ottaa päähän. Oli pakko heti, kun pääsin töistä mennä katsomaan sitä. Ja ahdistus senkuin kasvoi. SE ON HIRVEÄ! Ei sovi yhtään keittiöön Pilaa koko keittiön. En tie miten pystyn elämään sen kanssa. Ehkä on pakko :((( ... ja sitten vielä toiseksi meen koira Manu karkas talon pihasta eilen illalla. Etsittiin sitä jokusen tovin ja mä jo pelkäsin, että se jää auton alle, kun liikennettä on talon lähistöllä aika paljon. Onneksi Manulla oli kaulapanta, jossa on mun numero. Mulle soitettiin, että Manu on löytynyt, onneksi!

Tänään menin enon kanssa heti aamusti talolle. Ensimmäisen tunnin varmaan tuijotin sitä kamalaa jääkaappia ja hyvä etten itkua vääntänyt siihä. Niin paljon otti päähän, että semmonen mentiin ostamaan. Mutta tästä taas opittiin paljon ja ollaan ensikerralla viisaampia. Soitin hänelle, jolta kaappi ostettiin ja kerroin lommosta. Hän kehoitti lähettämään viestiä sinne mistä kaappi tuli. Katsotaan kuinka käy. Tokaisin vain, että jos ei kaappia saa vaihdettua, niin en kyllä sitä kelpuuta. Toisin sanoen haluaisin palauttaa kaapin ja saada rahat takaisin!!! Siihen hän ei tietystikään sanonut mitään. No ei tietenkään, eihän se hänen ongelma ole. Lupasin palailla asiaan, kun on saatu selville, miten kaapin kanssa käy. Hemmetti sentäääääääääääääääääääääääääääääään!!!!!

Tässä teillekin kuvia katsottavaksi, miten kamala se on :( Koko keittiö meni piloille. Täytyy varmaankin yrittää myydä jääkaappi ja ostaa joku sopivampi.

Jääkaappi tulee aivan liikaa ulos

LG GS9366NSDZ ... jääkaappin on muuten ihan magee mutta ei vaan sovi meen keittiöön :/

Oven lommo. Pakkaus oli aivan ehjä, joten onkohan mahtanut tulla tehtaalla/pakkaus vaiheessa??

Siinä vielä hieman kauempaa kuva

Kun, pystyin tekemään jotain muuta kun surkuttelemaan jääkaappia, niin pesin ikkunat. Siinä oli aikasmoinen homma, koska ikkunoita talossa on jokunen :D Mutta nyt kiiltää! Ei varmaankaan tehnyt oikein hyvää mun flunssalle mutta pakko ne oli pestä. Olivat aivan likaiset. Eno teki listoitushommia ja kittaili.

Huomenna taas talolle yhdeksän aikoihin. Sähkömiehen ja putkimiehen pitäisi tulla myös. Ainiin, puustellin työmies soitti tänään, että tulee huomenna talolle tekemään loput hommat valmiiksi. Sanoin, että tehtiin jo kaikki mitä heidän piti tehdä, ettei tartte tulla x) oli hieman ihmeissään. Koska niillä on kestänyt niin kauan se tulo, ettei jaksettu enää odottaa, niin tehtiin ite!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti