Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

perjantai 24. tammikuuta 2014

Siivousta siivousta siivousta

Eilen oltiin Petrin kanssa vielä illalla talolla siivoilemassa. Mä putsasin pesuhuoneen ja pukuhuoneen laattalattiaa. Oikeen kunnolla jynssäsin ja luulin, että niistä tulisi puhtaat mutta ei. Menitin ihan totaalisesti hermot, koska laatat eivät tulleet yhtään puhtaammiksi. Tuntui, että olin ihan turhaan kontannut lattialla ja jynssännyt niitä. Aika turhauttavaa. Tottahan toki, niistä kyl hiukan jotai pölyä lähti mutta saumakohdat on ihan likaiset vielä. En tiedä miten sais ne puhtaiksi. Saumojen pitäis olla mustat mutta ny ne näyttää kyl valkoisilta. Jos jollakin on kokemusta, miten sais puhtaiksi, niiin olisi  kiitollinen tiedosta. 

Tänään mentiin aamulla ysiltä talolle. Sälekaihtimien asentaja tuli myös. Kaihtimista tuli hyvät. Ihanaa, kun nyt on kaihtimet ikkunoissa. Mä jynssäsin takkahuoneen ja kodinhoitohuoneen lattiaa. Voi veljet, mitä hommaa sekin oli. Laatat oli aikas likaiset tai niissä oli maalia, kittiä ja sauma-ainetta. Ei siinä muu auttanu ko lastan avulla käydä läpi yksitellen jokaikinen laatta. Aikaa siinä meni mut nyt ne on puhtaat!

Iltavuoroon, kun lähdin olin aivan poikki mutta meni onneksi työpäivä nopeesti. Huomenna aamuvuoro ja sen jälkeen talolle taas siivoomaan. Pikkuvelikin lupaili tulla auttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti