Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

torstai 14. marraskuuta 2013

Helsingin reissu

Tässä on mennyt monta päivää, etten ole edes käynyt talolla. Jotenkaan ei ole jaksanut. Olen ollut töissä ja töiden jälkeen en ole jaksanut mennä. Mutta tänään oltiin koko päivän talolla enon kanssa. Mutta ensin eilisestä...

Eilen päätettiin Petrin kanssa lähteä extemporee reissulle Helsinkiin. Ei siinä muuten mitään mutta lähdettiin ajamaan vasta puoli kahden aikoihin. Oltiin Helsingissä joskus puoli viiden aikoihin. Käytiin katsomassa sänkyjä. Löydettiin taannoin netistä yks verkkokauppa, jossa oli hieman erikoisempia huonekaluja. Liikkeen esittelytilat on Helsingissä. Kun saavuimme liikkeen pihaan, ei näyttänyt yhtään tavanomaiselta liikkeen edustalta. Piha oli kuin jossain tehtaassa - hyvin kolkko ja pimeä, pieni kyltti vain ovessa. Kun menimme ovesta sisään päädyimme pitkään käytävään. Missään ovessa ei ollut kunnon mainintaan, mihin ne veivät. Sattumalta menimme käytävän päässä olevasta ovesta sisään ja siellä liikkeen tilat olivat. Tila oli melko kolkko ja karu. Liikkeessä oli vain muutama huonekalu esillä.  Mä rakastuin heti esillä oleviin sänkyihin, katsotaan josko jokin sieltä valikoituisi meille.

Liikkeen pihasta otettu kuva.

Ei kauhean houkuttelevan näköinen sisäänkäynti liikkeeseen. Mä olin ihan varma, et oltiin tultu väärään paikkaan. Mutta tuolla perällä oleva ovi johti liikkeeseen.





Noi sängyt olivat niin mageen näköisiä!! Varsinkin mustat!!




Oli pakko ottaa kuvat sohvaryhmästä. Oli niin erikoisen näköinen, että huh huh! Tuli joku avaruusalus mieleen :D

Liikkeestä lähdettiin käymään keskustan Stockmannilla. En ole koskaan käynyt Helsingin Stockmannilla ja voi veljet, että oli iso paikka. Siellä meni ihan hukkaan!! Käytiin katsomassa vähän sisustus juttuja ja matkaan jäi Gantin torkkupeitto :) !!

Valkoharmaa Gant torkkupeitto

Myyjä unohti ottaa varashälyttimen pois torkkupeitosta ja hälyttimet alkoi soimaan, kun oltiin lähdössä ulos. Mentiin takaisin kassalle ja hälytin poistettiin. Myyjä oli hyvin pahoillaan ja pahoitteli tapahtunutta monta kertaa. Saatiin hyvitykseksi kahvilan alennuskupongit. Oltiin hieman hämillään, kun noin pienestä nousi noin kauhea haloo. Sattuuhan noita, eikä meille ollut iso juttu palata takaisin kassalle. Mutta hienoa asiakaspalvelua :)


Olihan mun ihan pakko käydä myös katsomassa kenkiä ja vaatteita, kun kerran Stockmannilla oltiin ;D Mun EI pitänyt ostaa yhtään mitään niihin liittyvää mutta niin vain kävi, että oli ihan pakko saada Michael Korsin saappaat. Ihastuin niihin heti, kun näin ne!!!


Michael Kors mustat saappaat <3

MK <3 <3
Kotona oltiin yhden aikaan yöllä. Oli todella nopea visiitti Helsingissä :D Melko raskaskin sellainen. Pimeässä on kyllä kamala ajaa!!

Tänään talolla aloitettiin pikkumakkarin tapetointi. Ei vielä saatu kokonaan tapetoitua, koska seinää piti kittailla kahdesta kohtaa, eikä kitti kuivunut. Tapetiksi valittiin Elloksen vaaleanharmaa tähtitapetti.

Ellos Christy tapetti

Christy tapetti. Vaaleanharmaa tähtitapetti
Petri tuli myös talolle Manun kanssa. Tassu jäi viettämään laatuaikaa yksin kotiin. Manu ihmetteli, kun me häärättiin talolla.

Manu ja suuri ihmetys.

Manu ei tykännyt tulla kellariin, koska se tietää, että kellarissa on suihku ja suihkua se inhoaa yli kaiken!

Mamman rakas pieni sinikieli <3

Sähkömies tuli talolle kytkemään valoja. Nyt on melkein joka huoneessa valot kytketty, ihanaaa! Paljon on sähköhommia talolla silti vielä tekemättä.

Mua hirvitti, kun sähkömies kytki yläkerran valoja, koska kaiteita ei ole ja pudotusta on jonkin verran. Onneksi kaikki sujui hyvin :) 

Mä siivoilin hieman talolla. Siivoomista siellä riittää ja paljon. Tuntuu, että aina vaan tulee lisää pölyä jostakin.

Remppavaatteet. Näitten kans oli kiva mennä kauppaan hakemaan eväitä :DD

Rosteriputki äijä kävi myös talolla mittailemassa. Josko kohta saataisiin ne putket!

Huomenna mulla on aamuvuoro. Eno lupasi mennä aamulla talolle hommiin. Josko itsekin jaksaisin töiden jälkeen mennä.

2 kommenttia: