Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

tiistai 5. marraskuuta 2013

Remontti valmis Puustellin osalta!

Eilen heräsin jo aikaisin ja lähdin talolle maalaamaan. Sain maalattua melkein koko pukuhuoneen. Jouduin lopettaa maalaamisen, koska yks raksaäijistä alkoi asentamaan ovenkarmia paikoilleen pukuhuoneeseen. Katsoin siis parhaaksi poistua takavasemmalle.

Kävin katsastamassa Kodin Terrasta rappusiin sopivaa listaa ja löysinkin. Vein listan pätkän vielä talolle ennen iltavuoroon menoa. Raksaäijä lupasi tehdä yhden koelistoituksen rappusiin, että nähdään miltä lista tulee näyttämään.

Eilen remontin piti olla valmis puustellin osalta. Mutta ei kuitenkaan ollut.

Tänään menin töiden jälkeen talolle ja mun tarkoitus oli, että maalaisin nyt loppuun pukuhuoneen. No kuinkas kävikään, en päässyt maalaamaan, koska kolme raksaäijää oli hommissa kellarissa ja mä olisin ollut vaan niiden tiellä.

Koelistoitus oli tehty rappuseen ja se näytti ihan hyvältä. Huomenna täytyy siis hakea listaa paljon, että rappuset saadaan listoitettua. Niissä on kyllä kauhee työ.

Tämän päivän jälkeen remontti on valmis puustellin osalta. Eli kaikki on tehty mitä urakkasopimuksessa sovittiin. Putkimiehen ja sähkömiehen hommat ovat vielä kesken.  Ja sitten tietysti ne yläkerran portaat, joihin vasta huomenna haetaan ne listat.

Eli hyvää vauhtia mennään loppua kohden mutta jotenkin mulla on tunne, että remontti tulee kestämään vielä kauan meidän osalta. Eno pääsee talolle auttamaan vain viikonloppuisin jos edes silloinkaan. Ja on meillä vielä jonkin verran tekemistä talolla. Eno sanoi ottaneensa torstain ja perjantain vapaaksi töistä ja tulevansa talolle hommiin. Ihanaa. Eli saadaan varmasti jotakin aikaiseksi tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti