Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

takapakkia.... taas

Eilen oltiin talolla taas töiden jälkeen maalailemassa. Samaan aikaan oli pari miestä asentamassa niitä rosteriputkia kaiteita varten. Olin niin innoissani, kun vihdoinkin päästään eteenpäin kaide asiassa. Miehet jäivät vielä talolle hommiin, kun me lähdettiin talolta.

Käytiin katsomassa sohvia. Ehdittiin käymään vaan kahdessa huonekaluliikkeessä. Tarkoitus olis hankkia valkoinen nahkasohva. Tai oikeastaan sohvia tarvittais olohuoneeseen, takkahuoneeseen ja pikkumakkariin eli vierashuoneeseen. Yks potentiaalinen vaihtoehto oli Maskussa. Mutta vielä ei ostettu sohvaa. Täytyy vähän vielä kierrellä.

Ja arvatkaapas, taas tuli mutkia matkaan. Eli se kaiteiden asentaja soitti mulle, kun oltiin huonekaluliikkeessä. Hänen mukaansa kaiteet oli nyt saatu asennettua MUTTA osa kaiteista on aivan vinossa, heittoa oli 1,5cm-2cm. Elikäs pinnat ovat epätasasia. Ja tästä seuraa se, ettei laseja voida asentaa, koska lasit menevät rikki. Asentaja lupasi miettiä, miten kaiteet saadaan samaan linjaan. En voinut uskoa korviani! TAAS takapakkia, siis mä en kestä. Hitto, mikään ei ole mennyt tässä remontissa hyvin.

Käytiin vielä illalla katsastamassa kaiteet. Tässä pari kuvaa.


Rosteriputket. Ylätasanteella ne on ainakin ihan vinksalleen.



Tänään kävin talolla vasta illalla maalailemassa. Talolla oli vissiin käynyt se putkien asentaja, koska mun mielestä ylätasanteen putkiin oli ilmestynyt jotakin täytettä, eikä putket enää näyttänyt niin vinoilta. Tosin melko ruman näköiset ne oli sivusta katsottuna. Siis ne täytepalat näkyi.. mut jos se on ainut keino saada niistä suorat niin ei voi sitten mitään. Uskosin, että asentaja soittaa tällä viikolla vielä ja kertoo, mitä on keksinyt. Toivotaan nyt, että kaikki sujuisi hyvin.

Mulla alkoi kolme vapaata eli varmasti tulee vietettyä aikaa taas talolla. Pitäisi myös käydä niitä sohvia katsomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti