Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

lauantai 9. marraskuuta 2013

Musavideo julkaistu !! Spandex - Syyllinen

Oli kyllä niin hyvä keikka eilen. Tanssittua tuli paljon!! Ja voi veljet, uusi musavideo julkaistiin eilen. Jännitti todella paljon katsoa video ensimmäisen kerran, kun ei tiennyt yhtään mitä on odotettavissa. Mutta tässä se nyt on:

Spandex - Syyllinen http://www.youtube.com/watch?v=taR9gUZ6AN0

Yöunet jäi vähän lyhyeksi. Aamulla hieman väsytti mutta kyllä siinä työn merkeissä heräili. Ja varsinkin, kun sai aamukahvia.


Eno oli taas tehnyt eväät mukaan. Ja nyt jos koskaan tuli tarpeeseen :D

Mä maalasin kolmannen kerran takkahuoneen puolipaneelit. Ja vieläkin ne kuultaa läpi. Täytyy maalata vielä neljännen kerran. Sitten on kyllä ihme, jos ei jo neljännen kerran jälkeen tule valmista!!

Raksamies tuli myös tänään talolle. Hän tuli tekemään lasikaiteita varten lisätuet portaikon ylätasanteelle. Hän ei kylläkään päässyt alkua pidemmälle, koska taas tuli ongelma vastaan. Kyprokin takana menee sähköjohto ja siihen ei tietystikään voi ruuvata. Eli nyt täytyy kysyä rosteriputkien tekijältä, miten putket kiinnitetään. Raksaäijä lupasi olla maanantaina yhteydessä häneen ja kysellä asiasta. Mä en kestä, kun aina tulee joku ongelma eteen.

Ylätasanteelle tulee näillä näkymin viisi putkea. Katsotaan, miten ne saa laitettua.

Enon kanssa vedettiin saunaan kirkas saunasuoja. Paneelit muuttui hieman tummemmaksi käsittelyn myötä. Niistä tuli aika kivan näköiset. Paneelit näyttävät nyt vielä enemmän kirjavilta, mikä on vaan hyvä juttu. Tunti meillä meni siinä hommassa.

Supi saunasuoja

Noin vaaleeta paneeli oli ennen suojaa.

Eno häärää.


Ja lopputulos. Kuva otettu heti käsittelyn jälkeen. Mahtaakohan vielä tummua lisää.

Mä käsittelin olohuoneen ja ruokailuhuoneen jalkalistojen naulakohdat valkoisella maalilla. Aika pikkunäperrystä mutta kyllä kannatti. Listat näyttävät nyt niin puhtailta, eikä naulanreikiä erota lainkaan. Vielä olis muiden huoneiden listat sekä kattolistat. Eli aikaa saa niihinkin menemään ja paljon.

Listojen naulanreiät saavat kyytiä!!

Iskä ja pikkuveli kävivät myös talolla. Toivat meille raskaan työn raatajille pizzaa.

Kinkku, ananas, persikka ja aurajuusto, nam!

Huomenna meen töihin. Olen töissä 7-21, joten en ehdi talolle. Maanantaina sitten taas. Ihan hyvä välillä vähän huilata :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti