Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

lauantai 23. marraskuuta 2013

Pikkumakkarin katon koolaus

Keskiviikkona hain maalia lisää ja maalasin vielä pukuhuoneen seinät ja takkahuoneen puolipaneelit. Nyt ne pitäisi olla valmiit!

Torstaina maalasin kodinhoitohuoneen välikön. Oli muuten aika haastavaa maalata, koska se on niin ahdas tila. Kun maali oli kuivunut, niin tasoittelin vielä jotkin kohdat uusiksi. Eli täytyy vielä maalata ainakin kertaalleen. 

Tuonne mun piti ryömii maalaamaan, hitto, että oli ahdasta :D

Perjantaina eno tuli mun kanssa talolle hommiin. Tehtiin pikkumakkarin kattoon koolaukset kattopaneeleita varten. Siinä vierähti jokunen tunti niitä tehdessä. Ostettiin kodin terrasta aivan turha laite, jolla piti löytää katon vanhat koolaukset. Mutta eihän se mitään löytänyt! Varmempi keino oli, kun porattiin kattoon reikiä ja sitä kautta tunnusteltiin, koska porakoneen terä osui lautaan.

Aivan turha kapistus, tai sitten me ei osattu käyttää sitä.

Kyllä tämä sähköjohdot näytti mutta koolauksia ei

Ja tämmötteet ohjeet oli pakkauksessa. Eihän näitä nyt ymmärtänyt yhtään mitään

Parempi olis ollut, jos olis ollu kirjallisena :D

Enon akkukäyttöinen käsisirkkeli. Oli taas niin kätevä kapistus.

PIkkumakkarin koolaukset. DONE!

Koolausten jälkeen mä innostuin laminoimaan vaatehuoneen. Okei, eno ihan vähän vaan autto mut alkuun. Eihän se laminaatin laitto nyt mitenkään hankalaa ollut. Hyvä tuli. Ainoa huono puoli oli se, että laminaatit loppu kesken. Täytyy tilata sitä lisää.

Vaatehuone ennen laminaattia...

.. ja laminaatin jälkeen.. Pääsen hiukan yli puoleen väliin ja sitten loppu laminaatti

Rosteriputkien tekijä kävi myös eilen talolla mittailemassa. Kuulemma ensiviikolla alkaa asentamaan kaiteita. Ihanaa!!

Mä olin eilen niin työntouhuissa talolla, että meinasin ihan myöhästyä sovitusta teatteriesityksestä. Oltiin työporukan kanssa katsomassa Kumman kaa - näytöstä. Oli muuten todella hyvä! Suosittelen!! Esityksen jälkeen mentiin ravintolaan syömään. Kotiin tulin vasta myöhään ja sen huomas aamusti töissä, hieman väsytti. Mutta hyvässä seurassa aika vain kului nopeeta.

Toreron vessasta otettu kuva :D

1 kommentti: