Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

torstai 28. marraskuuta 2013

Ikea ja Ideapark

Tänään käytiin Tampereen Ikeassa katsomassa niitä sohvia. Taidettiin löytää olohuoneeseen sohvat. Semmoset valkoiset nahkasohvat. Ja tosiaan luitte oikein, valkoiset, vaikka kaksi koiraa meillä onkin :D Saas nähdä missä kunnossa sohvat ovat hetken kuluttua. Mutta haluan valkoiset sohvat, olen sen päättänyt... en ole koskaan päässyt ikeasta pois näin vähillä ostoksilla, mitä tällä kerralla. Ostin tosiaan ainoastaan yhden mukin :D (ja hieno vaaleanpunainen muki onkin)  mun on jo aikoja sitten pitänyt hommata töihin muki, enkä ole muistanut. Nyt muistin, olenhan jo yli vuoden tuolla työpaikalla ollut. Haha. Enää ei tarvitse tuunailla kertakäyttömukeja hienomman näköiseksi vaan nyt on ihka oma muki, jota kukaan ei heitä roskiin vapaiden aikana!

Tampereen Ikea. Oli niin ihana valkoinen sisustus, että oli pakko hetkeksi istahtaa sitä ihailemaan. Ja toi kattovalaisin on niin ihana. Olen siihen jo aikoja sitten ihastunut.


Ikean jälkeen olisi pitänyt vaan lähteä ajamaan kotia kohti MUTTA eihän nyt todellakaan niin voitu tehdä, kun kerran Tampereelle asti oltiin ajettu. Eli matka jatku kohti Ideaparkkia. Ja siellä mopo lähti aivan käsistä - ostettua tuli vaikka mitä. Kävi niin, että päästiin osallistumaan GUESS liikkeen kanta-asiakas iltaan. Ei oltu tietoisia kyseisestä illasta, koska en ollut lukenut sähköposteja. Saatiin kuitenkin osallistua, vaikkei oltu ilmoitettu etukäteen osallistumisesta. Kanta-asiakas illassa tarjolla oli pientä suolaista syötävää ja kuoharia. Oli myös pienimuotoinen muotinäytös. Illan aikana kaikista ostoksista sai -20% alennuksen.

GUESS Ideapark. Ah, mikä ihana paikka!!

Ostokset


Rosteriputkien asentajakin soitti mulle tänään. Hän oli yrittänyt tavoittaa meen raksamiestä muttei ollut saanut häntä kiinni. Pyysi jos mä yrittäisin soittaa. Pitäisi kuulemma keksiä miten putkien täytteet saadaan peitettyä. Toivottavasti huomenna selviäisi jotakin. Huomenna pitäisi myös tulla laminaattia lisää ja ÖLJYÄ! voi veljet, että semmostakin täyty tilata. Ihan kauheen kallista. Mutta pakko se on, ku kerran öljylämmitys on :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti