Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

perjantai 8. marraskuuta 2013

Listoitusta ja pelkkää bailandoo !!

Käytiin enon kanssa aamusti Kodin Terrasta hakemassa kaikki tarvikkeet. Ostettiin vaikka ja mitä. Siitä sitten talolle ja piti aloitaa tasotustyöt mutta lastoja ei ollut missään. Raksamiehet olivat vieneet ne mukanaan, ei kiva, koska osa lastoista oli meidän!! Ei siinä muu auttanut, kun lähteä ostamaan uusia, että päästäisiin hommiin.

Lastanhaku reissun aikana talolle oli ilmestynyt putkari ja raksamies. Raksamies tuli listoittamaan portaikkoa.

Epämääräinen kuva portaikkoon tulevasta listasta.

Eli tommoset listat. On näissä aika askarteleminen mutta hienosti raksamies on saanut tehtyä nämä. Vielä monta porrasta tekemättä.

Putkarin kanssa tuli puheeksi vessanpöntöt. Olen odottanut niitä jo kauan talolle mutta ei ole kuulunut. Meen raksamies on sanonut, että putkari ei ole päässyt niitä asentamaan mutta putkari sanoi, että hänkin on odottanut niitä talolle. Eli raksamies ei ole saanut vaan aikaiseksi hakea niitä liikkeestä. Mä ja eno käytiin hakemassa pytyt ja putkari ehti laittamaan yhden pytyn paikoilleen. IHANAA, ny on talolla vessa!!! Tätä olen odottanut, kun kuuta nousevaa.

Putkari asentamassa pönttöä.

Siinä se nyt on! Vessa on Laattapisteestä.

Piti oikeen ottaa vielä sivultakin kuva, koska olin niin innoissani pöntöstä :D

Painonappi läheltä, kyllä kiiltää, mutta kuinka kauan?

Pöntön kansi on tommonen hitaasti sulkeutuva. Ei pamahda kansi kiinni :D Kätevää, eikö?


Keittiön välitilaan asennettiin tänään välitilan lasi. Otettiin lasi Satakunnan lasista. Ensimmäisellä kerralla lasi ei sopinut tilaan, joten työntekijöiden piti käydä sitä korjailemassa. Toisella kertaa lasi sopi. Oikea valinta oli ottaa valkoinen lasi välitilaan. Oli mageen näköinen! Ihmetystä herätti se, että lasi kiinnitettiin vaan silikonilla reunoista. Luulin, että lasi pitää liimata seinään koko matkalta, väärin luulin. Kuulemma pysyy noinkin.

Satakunnan lasin työntekijät asentavat välitilan lasia.

Tämmöinen siitä tuli. Hieman on taas huono kuva :/

Sähkömies tuli talolle yhdeltä, aivan kuten sovittiin eilen. Hän katsoi olohuoneen ja ruokailuhuoneen johdot paikoilleen ja minä ja eno laitettiin listat paikoilleen. Oli se kyllä aika touhua! Talon seinät ja lattiat on kyllä niin vinot, että täytyy korjailla rakoja akryllimassalla. Onneksi semmonen on keksitty!! Mulla meni monesti niin hermot, kun johdot ei tahtonu millään mennä listan johtouraan. Ilmastointiteippi oli tässä hyvä apu. Laitoin johdot sillä kiinni johtouraan.


Jalkalistan asennusta. Ihme, että eno anto munkin koittaa naulapyssyä  jopa kerran ;D

On se hienoa, että on eno, joka ottaa lomapäiviä töistä ihan sen vuoksi, että voi tulla auttamaan talolle remontissa. Olen hänelle hyvin kiitollinen. Ja aivan mahtavaa oli myös se, että hän oli taas tehnyt talolle eväät mukaan. Hyvin jaksoi leivän ja kahvin voimalla tehdä hommia koko päivän. Kiitos eno!!


Pitää syödä hyvin, että jaksaa!!


Tänään on vielä tiedossa Spandexin keikka. Spandex on aivan mahtava bilebändi, joka soittaa 90-luvun musaa. Heidän keikoilla fiilis on katossa. Tänään he julkaisevat uuden singlen - Syyllinen. Olin kesällä heidän musavideon kuvauksissa. Jänskättää nähdä millainen videosta tuli. APUA! Tässä heidän ensimmäinen oma biisi - pelkkää bailandoo :) !!

http://www.youtube.com/watch?v=jq4hsCcYzTU

Huomenna mennään enon kanssa taas talolle. Hieman voi mua väsyttää, kun sovittiin treffit jo yhdeksältä. Ihanaa viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti