Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Voihan rosteri sentään

No eipä saatu listaa, kun joku 6 kappaletta ja eihän se riitä alkuunkaan. Lupasivat ilmoittaa huomenna milloin listaa tulee lisää Kodin Terraan. Vietiin kuitenkin talolle listat valmiiksi, jotta raksamies pääsee huomenna alkuun portaiden listoittamisessa. Niiden parissa tosiaan saattaa vierähtää aika monta tuntia.

Tänään lasiliikkeestä soitettiin, että tulevat perjantaina asentamaan keittiön välitilan lasia.

Sitten soitti rosteriputkien tekijä ja kyseli, onko kaikki tehty valmiiksi putkia varten. Olin hieman pihalla, että mitä olisi pitänyt tehdä. Hän kertoi keskustelleensa yhden meen raksamiehen kanssa siitä mitä rakenteisiin tarvitaan vielä lisää, että putket saadaan asennettua porrastasanteelle. Raksamies oli luvannut keskutella asiasta mun kanssa mutta eipä ole keskustellut. Tai jos on niin en ainakaan muista. Eli mun oli pakko vaan sanoa, ettei mitään ole putkien hyväksi tehty. Täytyy huomenna keskutella kyseisein raksamiehen kanssa, jos vaan nään hänet talolla. Pääsen talolle vasta aamuvuoron jälkeen.

Tänään myös katseltiin jääkaappeja. Meen piti ostaa AEG:n side by side jääkaappi mutta vissiinkin kyseistä kaappia ei enää valmisteta. Sen saisi tilattua vielä netin kautta, olisko ollut Virosta, mutta en oikein tiedä kannattaako. Meillä on tosiaan kaikki muut kodinkoneet AEG merkkisiä. Ja nyt onkin ongelmana se, että pitäisi löytää samanvärinen rosteri, mitä näissä muissa kodinkoneissa on. Tuntuu, että niitä rosterin sävyjäkin on niin monta. Hemmetti, että meni vaikeeksi tämäkin homma. Mutta eihän tässä remontissa mikään koskaan helppoa ole ollutkaan :D eli sama meno jatkuu..

Huomenna tosiaan enon kanssa sitten talolle hommiin. Onhan siellä vaikka mitä vielä tekemättä. Koko ajan vaan näkyy lisää tekemistä, kun talolla käy. Saas nähdä päästäänkö muuttamaan tämän vuoden puolella lainkaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti