Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

maanantai 7. lokakuuta 2013

ahdistaa, stressaa ja vaikka mitä...

Tänään olin talolla aamulla käymässä, koska lasiliikkeen työntekijä tuli taas mittaamaan kaiteita. Ei mennyt tääkään ihan putkeen.. Elikäs hänkin heti aluksi kysyi, että mihin ne lasit oikein kiinnitetään?! eli hänkin oli aluksi antanut tarjouksen vain laseista. Hän otti yhteyttä henkilöön, joka voisi tehdä rosteriputket kaiteisiin. Kyseinen henkilö pääsi käymään jo tänään talolla ja sitten olikin seuraava ongelma edessä; onko meen nykyiset portaat semmosseet mihkä voidaan kaiteet asentaa, onko niissä riittävästi tukipuuta, johon putket saisi asennettua? Mun vastaus oli, että EN TIEDÄ! että mua otti päähän, kun portaiden sivussa olevat kyprokkilevyt on osittain vaihdettu ja siinä vaiheessa kellekkään raksaäijälle ei ole tullut mieleen tarkastaa asiaa. Eli nyt voidaan joutua ottaan levyt pois (jotka siis on jo maalattu) ja tarkastamaan asia. Putkien hinta hirvittää mua ihan kauheesti. Saan torstaina tietää, mitä putket tulisivat maksamaan. Sovittiin, että hän katsoo hinnan rosteriputkille ja vaihtoehdoksi myön polttomaalatuille putkile, jotka vissiin on hieman edullisempi vaihtoehto. Toimitusaika on joku 4 viikkoa. Eli ei ehdi siksi talolle, kun rempan pitäisi olla valmis.

Talolla oli tänään myös vihdoin meen sähkäri käymässä! hän oli palannut takaisin lomareissultaan ja onneksi ehti käymään talolla. Katsottiin hänen kanssaan kaikki epäselvät asiat kuntoon. Toivottavasti kaikki olis nyt selviä. Sähkäri on niin kauhee puhumaan, että en yhtään ihmettele, että jotakin vielä meni ohi ja tarvitsee katsoa uusiksi. Tosiaan hän vain kävi ja lähti pois. Huomasin jälkeenpäin, että keittiössä oli kaksi sähköjohtoa vedetty seinän pintaa pitkin. Ja niin ei missään nimessä pitänyt olla. Kaikkien johtojen piti olla piilossa, EI näkyvissä. arh!!!! ottaa niin päähän, kun saa samoja asioita toistaa ja toistaa moneen kertaan.

Ja siitä pesuhuoneen kaivosta ei ole vieläkään kuulunut mitään. Se tosiaan taitaa tulla jostain indokiinasta asti, koska se ollaan tilattu joku 2kk sitten?!!!

Tuntuu taas, että kaikki menee aivan päin honkia talolla.

Tästä onkin sitten hyvä jatkaa iltavuoroon töihin!!! ihan hermona! no, jos siellä sais muuta ajateltavaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti