Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Remontti etenee

Sähkäri oli talolla tänään jokusen tunnin. Kuitenkaan mitään ei tullu valmiiksi. Huomenna lupasi tulla uudestaan. Nyt alkaa jo oleen niin pimeetä, että valoa kaivattaisi talolla. Onhan siellä tietysti työmiesten halogeenivaloja mutta olis kiva saada jo kaikki asunnon ledit toimimaan.

Laatoittaja oli saanut laatoitettua pesutornin taustan. Lattiaan tuli samaan laattaa kun pesuhuoneeseen, saunaan ja yläkerran vessaan eli RAW 10x10, koska sitä jäi niin paljon jäljelle. Seinään tuli valkoinen mattapintainen laatta, jossa on hieman kuviota.  Muilta osin kodinhoitohuoneen lattia jäi entiselleen, koska vanha laatta oli hyvässä kunnossa ja sopi meen värimaailmaan.

Kodinhoitohuone, pesutornin paikka
Pesutornia ei olla vielä edes hankittu. Katsomassa ollaan käyty mm gigantista mutta mitään päätöstä ei olla vielä tehty.

Keittiöön oli laitettu kaappien vetimet paikoilleen. Päädyttiin hyvin massiiviseen vetimeen. Vaihtoehtoina oli musta tai hopeinen. Päädyttiin mustaan, koska hopeinen olisi liikaa erottunut kaapeista. Päädyttiin laittamaan vetimet vain mustiin kaappeihin. Yläkaapit ovat valkoiset ja niihin ei haluttu laittaa massiivista vedintä, koska muuten koko keittiö olisi ollut vain yhtä vedintä!


Massiivinen vedin, hieman on pölyiset kaapinovet

Mustavalkoinen keittiö

Alakerran vessaan oli myös laitettu kaapinovet paikoilleen. Valittiin sinne myös korkeakiiltoiset mustat kaapinovet + mustat massiiviset vetimet.

Alakerran wc kaapisto
Laatoittaja oli saanut myös saunan kiukaan takana olevan kiviseinän laatoitettua.

Saunan kiviseinä


Musta luonnonkivi
Tänään kävi lasiliikkeen työntekijä mittaamassa saunan lasioven ja keittiön välitilaan tulevan maitolasin. Tai siis työntekijä sanoi, ettei sellaista lasia olekaan kuin maitolasi, vaan se on VALKOINEN LASI. Hän sanoi, että kaikki vaan puhuu maitolasista ja hän saa monta kertaa päivässä korjata tämän asian. Mä oon aina kuullu puhuttavan maitolasista. Ehkäpä häntä täytyy uskoa, kun ammattilainen on (:

Mä en saanut tehtyä tänään talolla mitään. Olen ollut aivan naatti koko päivän. Kävin päivällä työterveydessä, koska epäilin, että saattaisi olla joku tulehdus keuhkoissa. Tulehdusarvo ei onneksi ollut koholla. Olisivat antaneet mulle sairauslomaa mutta ehä mää ny sairauslomalle halua jäädä, ko just ollut kahdeksan vapaapäivää. Töihin haluan jo mennä. Eli huomenna sitten aamuvuoroon reippaana tyttönä :)

Huomenna on palaveri talolla puol neljän aikoihin. Palaveriin tulee puustellin äijä ja asennuspäällikkö, joka ei ole yhdessäkään palaverissa ollut.. tai no oli hän remontin aloituspalaverissa. Katsotaas minkälainen palaveri huomenna on tiedossa. Nyt ei ainakaan mulla olisi kauheesti energiaa alkaa vääntää asioista. Mutta let's see.

1 kommentti: