Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

tiistai 22. lokakuuta 2013

Ei remppa sittenkään ole tänään valmis

Ei se mun nauhoitus nyt niin hyvä ollutkaan :D nimittäin lauantaina, kun mentiin talolle, niin se nauha repsotti. Kaverin poikaystävä joutu sen paikkaamaan. Voi voi. Perjantaina saatiin kaikki tasoitus hommat tehtyä.

Sunnuntaina mulla oli vapaa ja menin heti aamulla talolle hiomaan ja maalaamaan kellarin seiniä. Meen raksamieskin tuli talolle tekeen jotakin hommaa - en ees tie mitä. Jotakin se hääräs pesuhuoneessa. Sain maalattua kellarin seinät kahteen kertaan. Isäkin piipahti talolla käymässä. Haki mulle valkosta maalia puolipaneeleita varten. Ajattelin, että jaksan vielä alkaa paneeleitakin maalaan mutta toisin kävi.

Maanantaina mulla oli pitkäpäivä töissä eli 7-21. En päässy talolla käymään. Maanantaina piti aloittaa laminaatin laitto yläkerran makuuhuoneesta mutta raksamies oli laittamassa laminaattia yläkerran rappusiin, joten ei onnistunutkaan. Laminaatti nimittäin liimattiin rappusiin ja liiman piti kuivua.

Siinä erittäin huono kuva rappusista.

15 purkkia liimaa. Näistä ei enää montaa ollu jäljellä, kun yläkerran rappuset oli laitettu paikoilleen.
  

Tänään Petri ja eno sai laitettua laminaatin makuuhuoneeseen. JES!! Mäkin raahauduin heti töiden jälkeen takkahuoneen puolipaneeleita maalaamaan. Sain maalattua nyt kaikki kertaalleen. Heti muuttui takkahuoneen ilme raikkaammaksi. Kyllä valkoinen maali tekee ihmeitä.

Takkahuone. Se vaikein vielä jäljellä, IKKUNA!

Talolla oltiin tänään myös tehty pesuhuoneen ja saunan lattia.

Lattialaatta: RAW 10x10


Meillähän piti tämä päivä olla rempan valmistumispäivä. Mutta siinä kävi nyt silleen, että viime viikolla raksamies soitti ja kysy että haluammeko tosiaan, että he tekevät kaikki urakkaan liittyvät työt valmiiksi tähän päivään mennessä. (Meillä on myös urakan ulkopuolisoa töitä sovittuna) Ja tämä olisi tarkoittanut sitä, että meen laminaatin laitto olisi vaikeutunut, koska he olisivat laittaneet kaikki ovetkin jo paikoilleen yms. Tiesimme, ettei saada huoneita laminoitua ennen tätä päivää. Eli tulimme siihen tulokseen, että he odottavat, että saamme huoneisiin laminaatit. Joten taas tässä kävi näin, että meidän syy on, että remppa on venynyt! hitto vie, ainakin sellanen fiilis tuli siitä puhelusta...

Niin joo, tänään kävi yksi ammattimaalari katsomassa talon seiniä joista ollaan valitettu, ettei ne ole meidän mielestä hyvin maalattu. Tämä maalari oli samaa mieltä. Seinissä on paljon kohtia joista kittaus näkyy, seinät ovat epätasaset, joistakin kohdin nauha paistaa maalin läpi ja joistakin kohdin seinä on murtunut. Että tämmöstä. Ollaan sanottu tästä meen raksamiehelle ja hän on sanonut, että tekevät vielä jotakin korjauksia mutta meen maali on kuulemma semmosta, että siinä näkyy kaikki. HAH! saas katsoa kuin käy, mutta tommosenaan seinät eivät kelpaa.

Tosin ei munkaan maalaamat seinät kellarissa ollu mitään priimaa, voi veljet, ne oli kans ko perunapeltoo x) eli en varmaankaan ollu sitten hionu niitä hyvin. Miten se voi olla niin vaikeeta mukamas!?!?!

Nyt mulla alko KAHDEKSAN päivän vapaaputki, ihanaa! Huomenna meen heti aamulla talolle tapaamaan sähkäriä. Katsotaan pistorasiat kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti