Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

torstai 31. lokakuuta 2013

Kerrankin hyvä palaveri

Palaveri sujui ihan rauhallisissa merkeissä, onneksi. Käytiin läpi vielä remontin aikataulua. Remonin siis pitäisi olla valmis maanantaina. Todellisuudessa remontti ei ole silloin kokonaan valmis, koska kaikkia ovia ei ole toimitettu vielä ja lasikaiteetkin saadaan vasta jokusen viikon kuluttua. Samoin keskikerroksen rappusten viimeistely saattaa viivästyä, koska rappusiin menevää listaa ei varmaankaan ole tarpeeksi kaupan hyllyssä. Sitä nimittäin tarvitaan ja paljon. Mutta nämä asiat eivät ole puustellista johtuvia, joten jos raksamiehet saavat kaikki muut tehtyä maanantaiksi niin silloin he ovat pysyneet aikataulussa.

Meidän piti miettiä palaveriin korvausvaatimuksia remontin venymisen vuoksi. Sovittiin, että Puustelli maksaa meille kahden ja puolen kuukauden vuokrat, koska sen verran ainakin on remontti venynyt. Onhan se enemmänkin mutta tosiaan tässä on ollut kaikenmoista matkan varrella, mikä ei ole kaikki Puustellista kiinni. Niin ja sitten asennuspäällikkö maksaa sen laminaatin ylimenevän osuuden. Eli kun joskus mainitsin, että hän ei tilannut laminaattia silloin vielä kun se oli halvempaa vaikka oltiin sovittu niin. Eli ihan hyvä maku jäi palaverista. Ainakin toistaiseksi. Katsotaan mitä ensiviikko tuo tullessaan.

Tänään tuntu ihan joululta, kun haettiin postipaketit :D Yläkerran vessan uusi lamppu tuli postissa. Tosiaan lähetettiin jo kerran se takaisin, kun siinä oli särö. Ja arvatkaapas, lamppu lähtee taas palautukseen. Tällä kertaa yhdessä lampussa oli kellertävä kohta joka erottuu selvästi ja vielä paremmin silloin kun lamppuun tulee valo. Siis mä en kestä! Miten voi käydä näin. Mä en tilaa netistä enää ikinä lamppuja! Sitten tuli pari pakettia sisustushärpäkettä; tyynynpäällisiä ja päiväpeitto. Niin ja sitten tuli pikkumakkarin tapetti. Koko talon ainoa tapetti, kaikissa muissa huoneissa on maalatut seinät.

Ikävä kyllä, näissä paketeissa tuli laskut mukana :D

Tänään töissä oli mahtavaa tepastella uusillä työkengillä. Vaikka ei aiheeseen liitykään mutta pakko laittaa tänne kuva. Olen niin onnellinen mun uusista työkengistä :)))


NURSE, maahiset


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti