Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

perjantai 18. lokakuuta 2013

Kellarikerroksen seinien tasotusta

Voi veljet, että remontoiminen voi olla hauskaakin, kun on hyvää seuraa!! Elikäs tänään menin heti töiden jälkeen talolle kittailee kellarikerrokseen. Opettelin laittamaan seinien saumakohtiin nauhaa. Opettajana toimi kaverin poikaystävä. Sain mä yhden nauhan ihan hyvin tehtyä, ihme. Mä en ymmärrä miten se homma näytti niin helpolta mutta sit kun itse teki, niin hieman hankaluuksia tuotti. Harjoitus varmasti tekee mestarin ;)

Ylpeä nauhottaja :D
Sitten pähkäiltiin, miten saadaan takkahuoneen seinistä hyvännäköset. Seinissä nimittäin on vielä osittain vanhaa tapettia, jota ei ole saatu pois. Seinät on aivan epätasaiset. Kaverin poikaystävä päätyi saneerauskipsilevyyn, joten lähdettiin ostamaan sitä Kodinterrasta. Siellä, kun sattui olemaan melkeen kaikki tavarat -15%.

Kodinterra reissun jälkeen haettiin pizzat, koska kaikilla oli niin hirveä nälkä! Kaveri tuli kanssa auttamaan talolle.

hieman erilaiset pöydät raksalla
Syömisen jälkeen kaverin poikaystävä asensi kipsilevyt seiniin. Minä ja kaveri maalattiin osittain yläkerran vaatehuonetta ja sen jälkeen tasoitettiin kellarikerroksen seiniä. Voi, kun meillä oli hauskaa. Kuunneltiin meen hianosta raksaradiosta YLEX parasta ennen ohjelmaa ja siinä hyvän musiikin tahdissa hiomispaperi liikkui hyvin :D

Vaatehuonetta maalaamassa. Meitsi on taas ihan maalissa ja pölyssä.
Mä niin osaan tän suttaamisen

Raksaradio. Ilman tätä remontoiminen olisi hyvin kuivaa hommaa.


Hyvin väsyneet hiojat ;D  

Oltiin talolla kymmeneen asti. Todella hienoa, että kaveri ja hänen poikaystävä jaksoi tulla talolle perjantai illalla auttelemaan! Huomenna homma jatkuu, kun pääsen töistä kolmen aikoihin. Silloin on tiedossa lisää tasoitus- ja hiomishommia.

Laminaattikin tuli tänään. Kohta pääsee sitä asentamaan paikoilleen =)

Kaveria nauratti meen hiano raksaharja :D sillä on kyllä käyttöä ja paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti