Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Loppusuoralla?

Perjantaina tuli Puustellilta asiakastyytyväisyystutkimus lomake. HAH, juuri sopivasti. Arvaatte varmaan, ettei hyviä pisteitä meiltä tullut. Annoin niin rankalla kädellä palautetta remontista, että ei meinannut avoimien kysymyksien tila riittää. Toivon, että joku lukee palautteen. Yleensä tämmötteisiin kyselyihin ei jaksa edes vastata mutta nyt oikein paneuduttiin tähän lomakkeeseen!!


Lauantaina tasoitettiin pikkumakkarin seinät. Korjailtiin myös tasoitteella takkahuoneen ja kodinhoitohuoneen seiniä, koska seinistä paistoi läpi nauhat. Mä maalasin toiseen kertaan takkahuoneen puolipaneelit. Täytyy vielä maalata ne kolmannenkin kerran.

Kaffepaussi
Eno oli tehnyt eväät talolle eilen ja tänään. Miten voikaan voileipä ja kahvi maistua niin hyvältä!! Näitten jälkeen jaksoi taas tehdä hommia.

Tänään hiottiin pikkumakkarin, takkahuoneen ja kodinhoitohuoneen seinät. Saatiin myös maalattua seinät. Hiontapölyssä oli taas kaikki paikat. Heti, kun pääsin kotiin, oli pakko heittä pesukoneeseen kaikki vaatteet.

PIkkumakkarin seinät saivat myös harmaan maalipinnan

Huomenna meillä on palaveri Puustellin äijän kanssa. Saas nähdä osallistuuko meen raksamies myös palaveriin. Nyt ei ainakaan ole sanomista, ettei oltais hoidettu omaa osuutta remontista, koska ollaan saatu maalattua melkeen kaikki, mitä meille kuuluu sekä laminaatit laitettua. Eli nyt ei ole enää meistä kiinni jos remontti venyy. Haluan, että huomenna lyödään päivämäärä lukkoon milloin talon pitää olla valmis.

Pukuhuone ja pesuhuone laatoitettu. Lattialaatta RAW 10x10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti