Ruotsin kansalta 1940

Ruotsin kansalta 1940

torstai 17. lokakuuta 2013

Saunan lauteet

Tiistaina tosiaan tuli saunan lauteet talolle. Lauteet menivät vielä autotalliin odottamaan asennus hetkeä. Hieman päänvaivaa lauteiden asennukseen tuottaa kellarin ahtaat tilat. Täytyy tarkasti miettiä, miten lauteet saadaan vietyä saunaan. Lauteet näytti tosi mageilta. Innolla odotan miltä ne näyttää sit kun ne on paikoillaan saunassa!

Magnolia lauteet, PuuMarkku Oy
Laudeliina, PuuMarkku Oy
Tilattiin lauteet tosiaan PuuMarkulta ja voin suositella paikkaa muillekin. Tosi hyvää ja nopeaa palvelua. Lauteetkin oli hetkessä valmiit. Lupasi vielä tulla auttamaan asennuksessa, jos jotakin ongelmia tulee.

Eilen talolla pidettiin palaveri puustellin äijän kanssa. Palaverissa ei ollut mitään ihmeellistä. Katsottiin vaan mitä on vielä tekemättä ennen h-hetkeä, joka on siis 22.10.

Eilen laatoittaja oli alkanut laatoittamaan pesuhuonetta.

Musta laatta: Calypso Black Wave 25x70

Valkoinen laatta: Calypso Wave 25x70

Eilen käytiin k-raudassa tilaamassa pari erikoismittaista väliovea. Päädyttiin nyt niihin kolmipeilisiin välioviin, koska niiden hintaero erikoismittaiseen laakaoveen olikin hyvin pieni loppujen lopuksi. Ollaan tän remontin myötä käyty monesti mm. k-raudassa. Ja kyseisessä liikkeessä on tullut juotua aivan liian monta kaakaota myyjää odotellessa :D Mä en yleensä juo edes kaakaota mutta siellä se on maistunut erikoisen hyvältä!

Siinä se kuuluisa juoma-automaati on :D suurkuluttajia ollaan oltu tän rempan aikana!

ja jaksaa taas...
Eilen illalla päätin, etten anna meen remppamiesten enää maalata asunnolla. Joten kellarin maalaus jää meen vastuulle. Takkahuoneen seinät on hieman ongelmalliset tasottaa, joten kysyin kaverin poikaystävää tasotushommiin ja hän suostui! Eilen aloitin takkahuoneen puolipaneeleiden maalauksen. Paneelit saavat valkoisen värin pintaan. Maali loppui kesken, joten en päässyt, kun puoli väliin siinä hommassa.

Tänään käytiin aamulla talolla. Sähkärin kanssa katsottiin porrasvalojen paikat. Kokeilin myös kitata kellarikerroksesta seinien ruuvi reikiä. Kittaus on kivaa hommaa.. hiominen sit taas ei ole. Tänään menen iltavuoroon, joten tänään en ehdi jatkamaan hommia talolla mutta huomenna sitten taas.

Ei varmaankaan päästä muuttamaan ennen lumen tuloa ...

räntää sataa.. onneksi se sulee pois




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti